Obavijesti

Sport

Komentari 15

Krovinović: Ispadanje Rijeke i Osijeka je upozorenje. Pa nama se prošle godine svijet srušio

Krovinović: Ispadanje Rijeke i Osijeka je upozorenje. Pa nama se prošle godine svijet srušio

Guimaraes živi za nogomet. Strastveni su navijači. U prošloj utakmici su imali problema s policijom. Lud grad, ludi navijači, ali i mi imamo takve

VIDEO

Marko Livaja je najbolji igrač i najbolji strijelac Hajduka, no i njemu bi bilo teže bez motora i mozga momčadi, a to je Filip Krovinović. Sjajni veznjak je prije godinu dana došao iz Benfice i sa Splićanima odmah osvojio Kup. Ove sezone žele napasti naslov prvaka, ali i napraviti iskorak u Europi. Sjećanja na prošlu sezonu posebno su bolna, Hajduk je ispao od kazahstanskog Tobola, a sada se žele iskupiti navijačima.

Pokretanje videa...

Gudelj dobio mural VIDEO

Majstor s mora u četvrtak od 21 sat na Poljudu igra prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Vitorije Guimaraes. 

- Jako su dobra ekipa. Ulazimo s respektom. Moramo ući dobro u utakmicu, dati sve od sebe. Igrao sam na tom stadionu više puta. Guimaraes živi za nogomet. Strastveni su navijači. U prošloj utakmici su imali problema s policijom. Lud grad, ludi navijači, ali i mi imamo takve - rekao je Krovinović, a zatim dodao:

- Imaju dobar vezni red. Sa Semedom sam bio u Benfici. Protiv Tiaga sam igrao u Championshipu. Trebamo ih napasti bez straha. Imat ćemo odličnu potporu. 

Split: HNK Hajduk održao konferenciju za medije uoči utakmice konferencijske lige

Kako im se suprotstaviti?

- Dvije su utakmice. Moramo se fokusirati na splitsku, a onda ćemo razmišljati o uzvratu. Svi težimo europskim utakmicama. Zato smo i tu, da pokušamo napraviti iskorak. Smatram da ove sezone možemo napraviti još veće stvari. 

Hajduk je prošle sezone neslavno ispao od Tobola, ali sada se žele iskupiti navijačima i otići što dalje.

- Svaka europska utakmica je novi izazov za Hajduk. Atmosfera je odlična. Godinu dana smo skupa, još smo bolja klapa. Vjerujem u sve. Jedva čekamo da krene utakmica. Gol? Imam i jednu okladu, ali neću reći s kime. Volio bih zabiti, ali najvažnije je da pobijedimo. 

Split: Igrači Hajduka s navijačima proslavili osvajanje Kupa

Hajduk je jedini hrvatski predstavnik u Konferencijskoj ligi. Rijeka i Osijek ispali su već u trećem pretkolu. Je li to upozorenje i za Hajduk?

- Sigurno da je, ali prošle godine na početku smo mislili da se svijet srušio. U prva dva kola osvojili smo bod, ispali od Tobola, a na kraju smo osvojili Kup i da smo bili u nekim utakmicama pametniji mogli smo doći do titule - zaključio je veznjak Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja