Obavijesti

Sport

Komentari 14

Krstičević: Derbi sa Splitom važniji nam je i od Inter Milana

Krstičević: Derbi sa Splitom važniji nam je i od Inter Milana
1

Ostvarili smo cilj, plasirali smo se u sljedeće kolo. Šteta je što smo ovdje izgubili jer mislim da bi bilo najpravednije da je ostalo nerješeno, kaže trener Mišo Krstičević

VIDEO

Minimalni 1-0 poraz kod Skonto Rige bio je dovoljan Hajduku za prolaz u 3. pretkolo Europske lige u kojem će igrati protiv velikog milanskog Intera. Kao što se nedavno i najavilo dva kluba dogovorila su izmjenu domaćinstava pa će se tako prva utakmica igrati na Poljudu u četvrtak 2. kolovoza, a uzvrat za tjedan dana na San Siru. Iz Hajduka tvrde da su zamjenu domaćinstva tražili 'nerazzurri' zbog ozbiljne financijske krize koja potresa Inter. No isti problemi snašli su i Hajduk pa je dogovor očito išao na ruku objema momčadima.

Trener Hajduka Mišo Krstičević nakon utakmice u Latviji bio je zadovoljan plasmanom u sljedeću fazu natjecanja.

- Ostvarili smo cilj, plasirali smo se u sljedeće kolo. Šteta je što smo ovdje izgubili jer mislim da bi bilo najpravednije da je ostalo nerješeno. Međutim primili smo gol u zadnjim minutama utakmice. Žao nam je zbog toga. U sedam dana tri utakmice i sve su nam bile jedna važnija od druge - rekao je strateg 'bijelih' i nastavio:

- Zadovoljni smo što smo omogućili klubu i navijačima da igramo sljedeće pretkolo, ali prije toga imamo gradski derbi protiv Splita, koji je možda važniji i od utakmice s Inter Milanom.

Krstičević je u uzvratnoj utakmici protiv Skonta malo ispremješao momčad te dao priliku nekim drugim igračima.

- Imamo dosta igrača, koji nisu počeli pripreme u isto vrijeme. U uzvratu su ušla tri nova igrača. Oremuš je odigrao prvu utakmicu nakon godinu dana, Stojanović je na lijevom beku nakon dugo vremena, a Luštica se polako nameće kao vezni igrač. Promijenili smo način igranja.

Osvrnuo se i na primljeni gol u posljednjim minutama utakmice.

- Skonto nam nije stvorio neke velike probleme u šansama iako su htjeli stvoriti pritisak. Ta greška se dogodila i primili smo gol. Cijelu utakmicu nam prolaz nije došao u pitanje.

Slaven Belupo prvu utakmicu igru na Sam Mamesu

Koprivničani su nakon lakog proslaska sjevernoirskog Portadowna, u 3. pretkolu Europske lige izborili utakmicu s prošlosezonskim finalistom natjecanja Athletic Bilbaom. Baskijski klub u petak je objavio da će se prva utakmica protiv Slaven Belupa igrati 2. kolovoza na Sam Mamesu s početkom u 21 sat.

Uzvratna će se utakmica igrati u Koprivnici tjedan dana kasnije. Termin zasad nije poznat. Pobjednik dvoboja igrat će posljednju eliminacijsku rundu za nastup u natjecanju po skupinama 23. odnosno 30. kolovoza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom