Obavijesti

Sport

Komentari 25

Krstičević: Tempo je jak, u 18 dana odigrali smo 6 utakmica

Krstičević: Tempo je jak, u 18 dana odigrali smo 6 utakmica
1

Hajduk jak tempo, tvrdi trener Mišo Krstičević, neće omesti u prvenstvu. Nakon spektakla na Poljudu protiv Intera Hajduk čeka prvenstvena utakmica protiv Zadra

VIDEO

- Inter je drugi svijet, mi se što prije moramo okrenuti našoj realnosti, a to je HNL – kazao je nakon spektakla trener Hajduka Mišo Krstičević.

Hajduka u nedjelju čeka uvijek teško gostovanje u Zadru. Kako emotivno, zbog tradicionalno velikog broja navijača na Stanovima, tako i rezultatski, jer se Zadrani uvijek žele posebno iskazati protiv ''velikog brata'', a Hajduk želi ostati u vrhu prvenstvene ljestvice.

- Mi ćemo biti maksimalno motivirani zbog naših navijača u Zadru, gdje tradicionalno imamo veliku podršku ali i zato jer želimo ostati što bliže vrhu prvenstvene ljestvice. To je glavni prioritet i nema alibija za nikoga – kaže Mišo Krstičević, koji je igračima poslao jasnu poruku.

- Igrat će samo oni koji su spremni i odmorni. Tko god pokaže znakove nespremnosti, neće igrati. Po treningu se to najbolje vidi. Ovo nam je šesta utakmica u 18 dana i to nije lako izdržati.

Unatoč tome Krstičević još uvijek nije iskristalizirao početnu postavu. Glavni razlog je što tijekom priprema Hajduk nije smio odigravati službene utakmice, tako da se idealna postava još uvijek traži.

- Ritam utakmica nam ne dozvoljava da normalno treniramo već 20 dana, tako da će se tek nakon 7-8 kola znati otprilike gdje smo. Očekivali smo par pojačanja, još jednog stopera i napadača, ali novaca nemamo i moramo se pokriti s onim što imamo. Osovina momčadi predstavljaju Vršajević, Maloča, Radošević i Vukušić, to su igrači koji su odigrali sve utakmice. Caktaša je dobio malo odmora, jer se na njemu osjetio umor. On ima potencijali i kvalitetu, ali nije ušao u sezonu onako kako smo željeli. Ima potporu i uvjeren sam da će on što sezona bude odmicala igrati sve bolje – kaže Krstičević, koji je najavio kako će i mladi Tomislav Kiš uskoro dobiti priliku.

- Odradio je izvanredne pripreme, a šansu nije dobio samo zato što na njegovoj poziciji imamo dosta kvalitetnih rješenja. Ali za njega se ne bojim, šansu će dobiti, nadam se da će je i iskoristit na najbolji mogući način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna