Sport

Komentari 5

Krznar: Morat ćemo proći težim putem. Uvjeti? Ma nisu problem

Krznar: Morat ćemo proći težim putem. Uvjeti? Ma nisu problem

Ulog je velik i ovo je prilika da standardiziramo momčad. Mislim da nelagode neće biti, trenirali smo na Maksimiru na terenu s umjetnom travom, nismo htjeli opterećivati zglobove s više treninga, rekao je Krznar

Sve je spremno, momčad je raspoložena i očekujemo da ćemo potvrditi ono što nismo u prvoj utakmici, a to je prolaz u drugo pretkolo Lige prvaka, rekao je uoči polaska za Island Dinamov trener Damir Krznar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Umjesto sigurne pobjede dinamovci su Valuru poklonili šansu u uzvratu u utorak (22:00), međutim, nitko previše ne strahuje da tih 3-2 neće biti dovoljno, štoviše.

- Bila je vidljiva razlika u kvaliteti na Maksimiru, ali i poučak po tko zna koji puta, da momčadi koje imaju srce, strast i nikad ne odustaju, mogu nadoknaditi hendikep kvalitete. Svjesni smo da smo propustili laganiji put i morat ćemo na sada na teži. Ova je momčad uvijek odgovarala dobro kada su pred njom bili teški izazovi.

Što ste uočili iz prve utakmice kao loše stvari?

- Ne možemo upirati u pojedince, odgovorna je cijela momčad. Nije bilo velikih znakova opuštanja, dogodile su se individualne pogreške koje se događaju jednom u 100 utakmica. Sigurni smo u prolazak ako damo što možemo.

Krznar u momčad vraća reprezentativce, Petkovića, Oršića, Ivanušeca, Gavranovića. Ne i Livakovića koji je dobio duži odmor.

- Ulog je velik i ovo je prilika da standardiziramo momčad. Svakoj utakmici pristupamo sa željom da pobijedimo, bili to protiv najslabijih ili najjačih momčadi.

Nakon vrućeg Zagreba na Islandu dinamovce čekaju skoro pa zimski uvjeti te umjetna trava.

- Igrači su se adaptirali na to, to je uvijek više zanimljivost kada se spominje. Mislim da nelagode neće biti, trenirali smo na Maksimiru na terenu s umjetnom travom, nismo htjeli opterećivati zglobove s više treninga. Krenut ćemo autoritativno, nema panike.

Nakon utakmice dinamovci se odmah vraćaju kući.

- Za vrijeme utakmice zaći će sunce pa odmah i izaći zbog polarnog dana. Igrači bi vjerojatno probdjeli noć, pa je pragmatičnije da je probdiju u avionu - završio je Krznar.

Najčitaniji članci