Sport

Komentari 34

Krznar odlučio: Na Island ne idu Gojak, Kulenović, Ćuže, Špikić...

Krznar odlučio: Na Island ne idu Gojak, Kulenović, Ćuže, Špikić...

Očekivano, u avionu za Reykjavik naći će se reprezentativci Ristovski, Ivanušec, Oršić, Petković i Gavranović, ali ne i Dominik Livaković koji je do daljnjega na poštedi...

Dinamo će u ponedjeljak ujutro poletjeti prema Reykjaviku. Hrvatski prvak odlazi na uzvratnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka, Dinamo na Island odlazi s prednošću 3-2 iz prve utakmice. Jasno, Zagrepčani ne idu na sjever Europe braniti svoju prednost, već odlaze po još jednu pobjedu koja bi dodatno poboljšala i hrvatski nacionalni koeficijent.

Ipak, Damir Krznar nije mogao biti zadovoljan predstavama nekih svojih igrača u prvom dvoboju protiv Valura, pa će neki pojedinci prvenstveno zbog povratka brojnih reprezentativaca sada pasti u drugi plan. Trener Dinama na put prema Islandu vodi 24 igrača među kojima su i tri vratara, a neka respektabilna imena neće vidjeti Reykjavik.

U avionu za Island tako se neće naći Amer Gojak, Sandro Kulenović, Dario Špikić, Mario Ćuže, Josip Šutalo, pa ni mladi Martin Baturina. Naravno, na ovom popisu nema niti Komnena Andrića, Iyayija Atiemwena, Marka Bulata i Dominika Livakovića koji nisu niti prijavljeni za ovu fazu Lige prvaka. No, neki od njih, pogotovo Livaković bit će prijavljeni za sljedeću fazu europskih natjecanja.

U Maksimiru su još u subotu odradili posljednja testiranja na koronu, a niti jedan prvotimac "modrih" nije bio pozitivan.

Damir Krznar na put prema Islandu vodi sljedeće igrače: Zagorac, Nevistić, Čavlina, Ademi, Theophile, Stojanović, Lauritsen, Ristovski, Franjić, Majer, Jakić, Tolić, Moubandje, Kastrati, Oršić, Mišić, Perić, Ivanušec, Štefulj, Petković, Gavranović, Menalo, Čop i Vasilj.

Najčitaniji članci