Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kulenović, Marin i Gvardiol jake snage Dinama za Villarreal

Kulenović, Marin i Gvardiol jake snage Dinama za Villarreal
2

Dinamo sutra u Engleskoj dvobojem protiv Villarreala otvara novo izdanje Premier League International Cupa. Nenad Bjelica 'posudio' je Jovićeviću tri igrača, a 'modri' su lani stigli do finala...

VIDEO

Mladi nogometaši Dinama u utorak su se zaputili prema Engleskoj gdje u srijedu otvaraju šesto izdanje Premier League International Cupa. Prošle sezone igrači Igora Jovićevića u finalu su poraženi od minhenskog Bayerna, a u Maksimiru vjeruju kako su sada spremni i za korak više.

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

Dinamo se nalazi u skupini A zajedno s Villarrealom, Arsenalom i Leicesterom, a prvi dvoboj Zagrepčani će sutra u Aldershotu odigrati protiv Villarreala. Igor Jovićević na raspolaganju ima gotovo sve pojedince koji nastupaju i u juniorskoj Ligi prvaka, ali i nogometaše koji brane boje Dinama 2 u drugoligaškom društvu.

No, kako to obično biva u ovakvim utakmicama, Jovićeviću je još jednom 'ruku pružio' i Nenad Bjelica, te mu za ovo englesko gostovanje 'posudio' Sandra Kulenovića, Antonija Marina i Joško Gvardiola. Nažalost, ne i Dinka Horkaša koji zbog ozljede mora preskočiti ovo gostovanje.

Zagreb: U 2. kolu UEFA Youth League sastali se Dinamo i Viitorul

- Villarreal je sam vrh španjolskog nogometa, a igramo protiv momčadi koja je danas na drugom mjestu u španjolskoj Segundi B (Treća liga). Baš su u subotu poraženi od Barcelone B, a to im je jedini poraz u sezoni. Igraju tipično španjolski nogomet, protiv većine suparnika imaju posjed i po 70% - kaže nam Igor Jovićević, pa nastavlja:

- Mi smo sada pod određenim pritiskom, a u takvim se utakmicama najbolje vidi tko je za Dinamo. Prošle godine smo bili u vrhu Druge lige, a sada u prvih pet kola imamo tek pet bodova. I sada ćemo vidjeti tko to može istrpjeti, tko biti pravi kada je najpotrebnije.

Igor Jovićević u svoje igrače ima puno povjerenja...

- Znamo koliko vrijedimo, naši su igrači prošli već toliko toga. Evo, nedavno smo u juniorskoj Ligi prvaka svladali Atalantu, a oni su sada pobijedili Juventus 5-0. To je znam koliko i mi vrijedimo, pa sam siguran da ćemo se i protiv Villarreala predstaviti u dobrom svjetlu - završio je trener Dinama.

Za Dinamo će protiv Villarreala zaigrati Juric, Gogić, Hujber, Franjić, Gvardiol, Gjira, Marin, Kulenović, Baturina, Šipoš...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome