Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kulenović: Težak period je iza nas, stvorilo se puno negative. Pašalić: Zahvalan sam Jakiru

Kulenović: Težak period je iza nas, stvorilo se puno negative. Pašalić: Zahvalan sam Jakiru

Bile su malo tenzije, derbi je to. Odigrali smo dobru, čvrstu i mušku utakmicu. Šteta radi primljenih golova, ali uspjeli smo se vratiti. Na kraju realan rezultat iako smo čak mogli uzeti sve, kaže Niko Janković

VIDEO

Derbi Rijeke i Dinama je završio podjelom bodova. Susret 15. kola HNL-a pružio je pregršt uzbuđenja i pala su četiri pogotka. Dinamo je dvaput vodio, Rijeka se dvaput vraćala. Nakon derbija na Rujevici, ni jedni ni drugi se nisu pomaknuli na ljestvici, a mogu biti zadovoljni konačnim rezultatom.

POGLEDAJTE VIDEO: Armada pozdravila igrače Rijeke

Pokretanje videa...

Armada plješće igračima 00:34

Donosimo prve reakcije igrača nakon užarenog derbija na Rujevici.

 Sandro Kulenović:

- Jako težak period je iza nas. Ovih par tjedana nije bilo lako izdržati. Samo mi znamo što smo prolazili između sebe. Puno negative se stvorilo oko nas. Jednostavno, moramo skupiti glave i vući dalje. Prvenstvo je dugo. Imamo ambiciju biti prvaci i to nam je jedini cilj na kraju sezone. Predstavljamo Dinamo, najveći hrvatski klub. Kada nosiš taj grb moraš izginuti i dati sve od sebe.

Franjo Ivanović:

- Nismo zadovoljni na kraju. Uvijek tražimo pobjedu mada je bilo jako borbena i zahtjevan utakmica. Taktički i u svim segmentima. Trebali smo iskoristiti bolje šanse mada je i Dinamo bio danas jako dobar i na nivou. Htjeli smo pobijediti, ali danas nismo uspjeli.

Dinamo je bio na konopcima... Rijeka nije momčad stvarana za lov na titulu, ali Kvarner sanja!
Dinamo je bio na konopcima... Rijeka nije momčad stvarana za lov na titulu, ali Kvarner sanja!

Niko Janković:

- Bile su malo tenzije, derbi je to. Odigrali smo dobru, čvrstu i mušku utakmicu. Šteta radi primljenih golova, ali uspjeli smo se vratiti. Na kraju realan rezultat iako smo čak mogli uzeti sva tri boda. Mlada smo i ambiciozna momčad koja ima karakter. Cilj je osvojiti što više bodova pa dokle doguramo.

Takuro Kaneko:

- Imali smo više prilika, Bila je teška utakmica jer su i oni imali dosta prilika. Ali svaki put kada smo poveli, kod 1-0 i kod 2-1, trebalo nam je još malo snage da zadržimo rezultat i žao mi je što to nismo uspjeli. Oba gola su pala iz prekida, bila nam je potrebna veća koncentracija u tim trenucima. Normalno da je ovdje atmosfera bila na strani Rijeke. Mi smo, uz to, prije par dana imali Konferencijsku ligu pa je Rijeka imala prednost u energetskom smislu. U takvoj situaciji mislim da smo dobro odigrali, ali to nije razlog da nismo pobijedili. Ima još par stvari koje moramo popraviti.

E, da je uvijek bio ovakav gard! Tko je odlučio da Pašalić i Pjaca nisu za Dinamo, taj nema pojma
E, da je uvijek bio ovakav gard! Tko je odlučio da Pašalić i Pjaca nisu za Dinamo, taj nema pojma

Nediljko Labrović:

- Na kraju krajeva, kada se pogleda cjelokupna utakmica... Prvo poluvrijeme njima, drugo nama. Nemam što prigovoriti momcima ni sebi. Imamo jako kvalitetne momke koji svakoga dana, iz treninga u trening, se dižu i to je kulminacija našeg rada. Ne sumnjam da ćemo se još dizati. Na odmoru smo se pogledali u oči. Shvatili smo da igramo pred našim navijačima i da moramo puno više toga dati jer ovi ljudi to zaslužuju. I drugo poluvrijeme je to pokazalo.

Marco Pašalić:

- S jedne strane sam zadovoljan, s druge i nisam. Zaslužili smo tri boda. Bili smo bolja ekipa, i u prvom poluvremenu isto. Onaj gol smo dobili, ali ja nisam vidio situaciju. Nisam vidio je li prekršaj ili zaleđe. VAR soba je procijenila da nije, da gol vrijedi. To nam je blokiralo utakmicu, našu energiju što smo predstavili na terenu. Onda je došlo poluvrijeme i vratili smo se odmah s tim slobodnjakom, s tim golom Lindija. Onda smo opet popušili gol. Ne znam zašto ni kako, nakon kornera. Nismo ga trebali dobiti, ali jesmo. Kao što sam zadnji put javio da moramo biti 90 i plus na terenu, danas jesmo i pokupili smo jedan bod. Meni je fokus na terenu i na utakmici. Ne volim se baviti navijačima i protivničkim trenerom. Ja sam danas u Rijeci zbog Jakirovića i za to sam mu zahvalan. To je to što mogu reći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade