Obavijesti

Sport

Komentari 454

Kuriru jako smeta Thompson: "Susjedi opet slušaju ustašu"

Kuriru jako smeta Thompson: "Susjedi opet slušaju ustašu"
2

Susjedima smeta Marko Perković Thompson kojeg Kurir naziva 'ustaški guru'. Naši rukometaši na SP-u slušaju pjesmu "Lijepa li si". Kurir o tome nije napisao ni slovo

VIDEO

Stihovima pjesme "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona hrvatski rukometaši ulaze u utakmice Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Pjesmu pušta španjolski DJ koji preko ljeta radi u Hrvatskoj. 

Posebno je to zasmetalo srpskom Kuriru koji donosi naslov: "Skandal na SP-u! Hrvati opet slušaju ustašu Thompsona!"

Točnije, susjedima smeta Thompson kojeg nazivaju "ustaški guru". Stihovi poput "Kad se sjetim suza krene, zamirišu uspomene..." nisu spomenuti u tekstu. Uopće nije spomenuto o kojoj se pjesmi radi. Tek piše kako je to "očekivano ponašanje susjeda".

Potom se nadovezuju na izjavu hrvatskog izbornika Slavka Goluže koji je nakon što smo deklasirali Srbiju na OI u Londonu rekao kako ga je to podsjetilo na film "Oluja". 

"Možda do kraja SP-a zasvira i Čavoglave", piše na kraju teksta. 

A Čavoglave je, kako kažu naši susjedi, novoustaška himna koja pali mase u Hrvatskoj. Ovdje možete pogledati i poslušati zbog čega su se uzbunili mediji u susjednoj državi.

Inače, Thompsonova pjesma "Lijepa li si" puštala se i uoči svake utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru te je tako postala neka vrsta neslužbene himne uoči utakmica naših nogometaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 454
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom