Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lady Smorodskaja pokušala 'izuti' Hajdukovce iz cipela...

Lady Smorodskaja pokušala 'izuti' Hajdukovce iz cipela...
1

'Bijelima' je, nakon što je Ibričić potpisao ugovor u Rusiji, ponuđeno i gostovanje u Moskvi, na turniru koji uskoro, povodom svog 75. rođendana, organizira Lokomotiv...

VIDEO

Senijad Ibričić od jučer je i službeno igrač moskovskog Lokomotiva. Ugovor je potpisan na 3.5 godine, uz godišnju gažu, koja se s bonusima kreće oko milijun eura, Hajduku je pripala odšteta od 5 milijuna eura (koju dijeli s Ibrom u omjeru 80-20), te 20 posto od budućeg transfera. 'Bijelima' je ponuđeno i gostovanje u Moskvi, na turniru koji uskoro, povodom svog 75. rođendana, organizira Lokomotiv. 

- Zadovoljni smo postignutim, u ovom trenutku to je bio maksimum koji smo mogli napraviti - rekao je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar.

Pregovori su uspješno okončani, no daleko od toga da su tekli glatko. Kad su čelnici Hajduka čuli što im predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja nudi za Ibru, malo je nedostajalo da se dignu od stola i vrate u Split neobavljena posla. 'Čelična lady ruskoga nogometa', kako je u šali zovu suradnici, otvorila je pregovore s ponudom od 3.5 milijuna eura!

- Detalje pregovora vam ne mogu otkrivati, no bili su iscrpljujući, uz nekoliko stanki i pauza za konzultacije, potrajali su do 3 ujutro - otkrio nam je Sapunar i dodao u šali:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije im smetalo ni to što je u tijeku proslava njihove Nove godine. 

Sapunar je pohvalio Ibričića, koji je ostao u Moskvi na obaveznim liječničkim pregledima. 

- Ibro je bio iznimno korektan, napravio je određene financijske ustupke, odrekao se dijela premija...

Premda je prvotan plan bio da Ibričić iz Moskve otputuje u Antalyju i priključi se novim suigračima na pripremama, ipak će doputovati u Split. 

- Željeli smo da dođe na Poljud, oprosti se sa svima, kako je i red, da napravimo zajedničku pres konferenciju... Ipak nas je zadužio svojim dobrim igrama - otkrio je v.d. predsjednika Hajduka Josip Grbić i najavio da bi Ibričić trebao doputovati u Split u ponedjeljak ili utorak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu