Obavijesti

Sport

Komentari 31

Lanjski osvajač Europske lige danas se boji jedino Kramarića

Lanjski osvajač Europske lige danas se boji jedino Kramarića
3

Rijeka je na korak do prolaska u eliminacijsku fazu Europske lige. Drugi po snazi hrvatski klub u drugom po snazi europskom natjecanju u 21.05 igra protiv Seville

VIDEO

Avion ukrašen Rijekinom zastavicom odletio je jučer ujutro s Krka u Sevillu. Povratak iz Andaluzije očekuje se sutra oko 14 sati, navijači su spremni za veliki doček.

Cijeli Kvarner sanja senzaciju, čudo nad čudima i pobjedu na Sanchez-Pizjuanu nad Sevillom (21.05) za proljeće u Europi.

- Znamo da će biti pakleno, ali spremni smo na sve. Već imamo dobre rezultate i nije mali uspjeh igrati ovakav susret - rekao je Matjaž Kek, slovenski strateg koji je Rijeku u samo dvije sezone doveo do utakmice kojom može "ispisati" klupsku povijest.

Jedan čovjek može navijačima Rijeke uljepšati blagdane. Naravno, to je Andrej Kramarić, napadač koji je svojim golovima "zaludio" velik dio Staroga kontinenta.

Novi klub koji bi htio dovesti Rijekina “dragulja” je Southampton. Gledali su ga Englezi na derbiju u Maksimiru, a gledat će ga i večeras u Sevilli. Valjda neće kao prošle subote protiv Dinama promašiti zicer.

Koeficijent na pobjedu Rijeke je veći od deset, tako da se može i dobro zaraditi u slučaju senzacije. Ne sumnjamo da će netko od devetorice navijača koji su završili u pritvoru na letu iz Bologne za Sevillu "potegnuti" dvojku. 

Zbog toga što su bili preglasni u zrakoplovu, pilot nije htio poletjeti, a devet članova Armade tek je jučer otišlo u Španjolsku s dodatnim troškovima od 5000 eura. Njima se svakako isplati "gađati" iznenađenje u Sevilli. 

Prošle je godine Rijeka 12. prosinca remizirala s Betisom u Sevilli u posljednjem kolu Europske lige, a sad joj 11. prosinca protiv gradskog rivala treba trijumf za prolazak dalje. Imaju se Riječani itekako pravo nadati, a kakva bi to samo poslastica za hrvatski nogomet bila da u Europskoj ligi u nokaut-fazi gostuju, primjerice, velikani poput Intera i Liverpoola.

Na Kantridi su pokazali da se mogu nositi s aktualnim pobjednikom Europske lige. Večeras će vjerojatno biti bez ozlijeđenog Marina Leovca, ali svi su ostali Kekovi igrači spremni za podvig.

Skupina G

  • Sevilla - Rijeka 21.05
  • Standard - Feyenoord 21.05
  1. Feyenoord 9
  2. Sevilla 8
  3. Rijeka 7
  4. Standard 4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše