Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lavina kritika: Agüero je dirao sutkinju po uzoru na Guardiolu

Lavina kritika: Agüero je dirao sutkinju po uzoru na Guardiolu

Nakon sukoba Guardiole i Bibiane Steinhaus (41), nesportsko ponašanje nastavilo se i u Manchester Cityju čiji je napadač Sergio Agüero (32) rukom za vrat primio sutkinju Sian Massey

VIDEO

Pep Guardiola (49) je kao trener Bayerna prije šest godina imao iskustva s dodirivanjem sutkinja. Na utakmici kod Borussije Mönchengladbach, Guardiola je potkraj utakmice ušao u raspravu s Bibianom Steinhaus (41).

Zapljeskao je, stavio joj ruku na leđa te se rukovao s njom. Tadašnjem Bayernovu treneru prijetila je kazna s obzirom na to da je bilo kakav fizički kontakt sa službenom osobom zabranjen. 

Saga dodira se tako nastavila pa je na utakmici između Arsenala i Manchester Cityja došlo do incidenta zbog nezadovoljstva Guardiolina igrača Sergija Agüera (32) na odluku sutkinje o autu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igrajući svoju prvu utakmicu nakon tromjesečne stanke zbog operacije koljena, napadač Manchester Cityja krajem prvog poluvremena rukom je za vrat primio sutkinju Sian Massey. Na društvenim mrežama krenula je lavina kritika na Agüerovu reakciju dok ga je Pep Guardiola pokušao obraniti. 

- Sergio je najpristojnija osoba koju sam ikad upoznao, tražite probleme u drugim situacijama, a ne u ovoj - rekao je Guardiola.

Guardiolina situacija sad se dodatno zapaprila nakon što je snimku podijelio novinar Tancredi Palmeri.

Bundesliga - Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen

Nakon sukoba Katalonca i sutkinje iz 2014. godine, Steinhaus se nedavno povukla iz suđenja nakon što je ispisala povijest sudeći u njemačkom superkupu prošli mjesec.

"Nije čudo da Guardiola ne misli kako je Aguero učinio išta protivno pravilima. Napravio je istu stvar u Bayernu s četvrtom sutkinjom Bibianom Steinhaus", napisao je Palmeri na Twitteru.

Kada joj je turski reprezentativac Kerim Demirbay, nakon crvenog kartona 2015. uputio seksističke komentare, njegov klub Fortuna Düsseldorf odredio mu je zabranu nastupa od pet utakmica. Za dodatnu kaznu bio je prisiljen suditi utakmicu ženskog nogometa. 

Iranska radiotelevizija (IRIB) otkazala je prijenos utakmice između Bayerna i Augsburga zbog procjene iranskih vlasti kako sutkinja nije obučena u skladu sa šerijatskim zakonom te da prikazivanje žena u odjeći koja previše otkriva nije prihvatljivo. 

Koliko je ovo pretjerano procijenite sami?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi