Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Lažeš, Messita: Ma psovao sam u zrak, a ne pomoćnog suca...

U 21. stoljeću, kad utakmicu snima jedno 15 kamera, ovakva žalba brzo postaje predmet sprdnje. Naravno, Fifa je odbila Messijevo objašnjenje i udarila mu drastičnu kaznu od četiri utakmice...

Foto: YouTube
79 komentara

Argentinci stižu u Boliviju, na čuveni stadion 'Hernando Siles', smješten na 3600 metara nadmorske visine gdje nisu dobili 12 godina, a šest sati prije utakmice iz Fife stiže pismo uznemirujućeg sadržaja. Leo Messi suspendiran je na četiri utakmice. 

Šok i nevjerica. Taman kad su se vratili, odigrali nekoliko dobrih utakmica, bit će bez najboljeg igrača sve do zadnjeg kola protiv Ekvadora. A tad bi već moglo biti kasno jer Argentina je opasno ugrozila odlazak na SP 2018. godine u Rusiji.

Što je napravio Messi?

Na utakmici protiv Čilea pobijesnio je na jednu odluku pomoćnog suca pa mu je izvrijeđao obitelj. Sudac je to sve stoički podnio, čak ga je pokušao smiriti.

Ali Messi je nastavio u sramotnom tonu, odvratno i na osobnoj razini vrijeđavši čovjeka koji to više nije mogao trpjeti. Otišao je glavnom sucu i prijavio Messija.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'Ma to sam rekao u zrak'

Umjesto da prihvati posljedice onoga što je učinio, Messi šalje žalbu u kojoj navodi kako je psovao zrak. 

- Moje riječi nisu bile upućene pomoćnom sucu. To sam samo rekao onako, u zrak - stajalo je u pismu žalbe, prenosi argentinski La Nacion.

U 21. stoljeću, kad utakmicu snima jedno 15 kamera, ovakva žalba brzo postaje predmet sprdnje. Jer svi su jako dobro vidjeli što je Messi napravio.

Ako ste propustili...

 

Pojavile su se i teorije zavjere kako je ova Fifina suspenzija kazna za to što se Messi nije pojavio na Zlatnoj lopti, znajući da će ona pripasti Cristianu Ronaldu.

E sad, ova praksa kažnjavanja je odlična.

Nogometnim zvijezdama mora se dati do znanja da nisu s neba pali, da ih prate milijuni djece kojima su uzor i da ne mogu samo tako psovati majku sucima bez posljedica. Samo je pitanje hoće li se Fifa držati svog kriterija i za ostale igrače.

Naši partneri pišu
Message