LeBron u pobjedi Clevelanda zasjenio Duranta i Westbrooka | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 18

LeBron u pobjedi Clevelanda zasjenio Duranta i Westbrooka

LeBron u pobjedi Clevelanda zasjenio Duranta i Westbrooka
4

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James je u pobjedi Clevelanda nad Oklahoma City Thunderom 104-100 ugradio 33 koša, 11 asistencija i devet skokova

VIDEO

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James je u pobjedi njegovog Clevelanda nad Oklahoma City Thunderom 104-100 ugradio 33 koša, 11 asistencija i devet skokova te zasjenio gostujući dvojac Kevina Duranta (25 koševa) i Russella Westbrooka (27 poena, 10 asistencija).

LeBron James je u ovom dvoboju imao i veliku pomoć suigrača. Tristan Thompson je ubacio 14 koševa i skupio čak 15 skokova, Richard Jefferson je postigao 13 poena. Kevin Love, J. R. Smith i Matthew Dellavedova ubacili su po 11 koševa, čemu je australski razigravač dodao i 10 asistencija.

Uz spomenute Duranta i Westbrooka briljirao je Serge Ibaka s 23 koša i devet skokova, ali ostali igrača Thundera svedeni su na epizodne uloge.

VIDEO

Rezultatski najneizvjesniju utakmicu večeri odigrali su Charlotte i Toronto , a Hornetsi su slavili sa 109-99 u produžetku ponajviše zahvaljujući Jeremyju Linu koji je postigao 35 koševa, uz pet skokova i četiri asistencije. Charlotte je do pobjede mogao i u regularnom dijelu, ali su u posljednje dvije i pol minute dopustili Torontu seriju 7-0 kojom su Raptorsi izborili dodatnih pet minuta.

DeMar DeRozan je čak pogodio i dalekometnu tricu na isteku vremena, ali je njegov koš poništen jer je trener Dwane Casey prije šuta zvao minutu odmora. U novom pokušaju Lowry je promašio pa je pobjednik odlučen u produžetku u kojem su domaći napravili završnu seriju 13-3 za konačnih 10 koševa prednosti.

Uz Lina, najzaslužniji za pobjedu Charlottea bio je Kemba Walker s 27 koševa, sedam asistencija i šest skokova. DeMar DeRozan je predvodio Toronto s 31 košem i pet skokova, Kyle Lowry je postigao 20 poena uz sedam asistencija, a centar Bismack Biyombo je uz osam koševa imao impresivnih 18 skokova i sedam blokada.

VIDEO

Houston Rocketsi su bez većih problema slavili sa 107-87 na gostovanju kod LA Lakersa . James Harden je s 26 koševa bio najbolji strijelac Houstona. Dwight Howard je uz 16 poena imao i 15 skokova, a 16 koševa postigao je i Terrence Jones. Kobe Bryant je s 22 koša i osam skokova predvodio Lakerse koji su doživjeli već 22. poraz u ovoj sezoni i ostali na samo četiri pobjede.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal