Obavijesti

Sport

Komentari 10

LeBronu već 70. triple-double karijere, Žižić opet vrlo dobar

LeBronu već 70. triple-double karijere, Žižić opet vrlo dobar
1

Ante Žižić drugi je put zavrijedio mjesto u početnoj petorci Clevelanda i iskoristio priliku ubacivši 14 poena uz šest skokova. Igrao je uz LeBrona Jamesa koji je pružio novu nezaboravnu partiju

VIDEO

Košarkaši Clevelanda slavili su na gostovanju u Chicagu 114-109, a hrvatski centar Ante Žižić bio je u početnoj petorci Cavaliersa, proveo 20 minuta na parketu te u pobjedu ugradio 14 koševa, šest skokova i jednu blokadu, dok je LeBron James s 33 koša, 13 skokova i 12 asistencija ostvario 70. 'triple-double' učinak u karijeri.

- Imali smo probleme s dosta ozljeda i došlo je moje vrijeme. Bio sam presretan kad sam doznao da ću igrati jer je to velika stvar, puno znači igrati uz LeBrona i druge dečke. Velika je razlika u mojoj situaciji sada i otprije deset dana, moraš stalno biti fokusiran jer ne znaš kad će te trener ubaciti u igru - rekao je Žižić nakon utakmice za FOX.

U zadnjih šest utakmica Ante je pogodio 27 od 32 šuta za dva.

- Igram sa suigračima, sjajnim igračima koji znaju kako dodati loptu. U puno situacija pronašli su me samoga i imao sam lagano polaganje. Slijedim njih i nastojim stvoriti dobru situaciju za koš.

Nakon čak šest utakmica zaredom u gostima i 14 dana na putu, Cavaliersi se vraćaju kući za utakmicu protiv Milwaukeeja u ponedjeljak.

- Bilo je teško, to je previše. Nadam se da će se neki momci vratiti nakon ozljede i da će biti dobro - zaključio je Žižić.

Indiana je poražena 109-102 na gostovanju u Washingtonu. Bojan Bogdanović u porazu Pacersa protiv bivše momčadi sudjelovao je s 11 koševa (šut 4/7), dva skoka i jednom asistencijom.

Phoenix je na svom terenu poražen od Golden Statea 124-109. Dragan Bender je za 34 minute u igri ubacio šest koševa (šut 2/6) uz šest skokova, dvije asistencije i jednu blokadu. Sredinom treće četvrtine igrač Warriorsa Nick Young odgurnuo ga je nakon jednog građenja. Strasti su se ipak brzo primirile...

Od ostalih rezultata valja izdvojiti novu, 55. ovosezonsku pobjedu vodećeg Houstona (55-14) koji je sa 107-101 slavio na gostovanju u New Orleansu. Portland je nastavio pobjednički niz, a 12. uzastopnu pobjedu ostvario je svladavši pred svojim navijačima Detroit 100-87.

Navijači Memphisa dočekali su prekid crnog niza svoje momčadi od 19 uzastopnih poraza. Grizzliesi su u svojoj dvorani svladali Denver 101-94.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao