Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ledena dobila 'plavu devetku': 'Došao sam zabijati golove'

Ledena dobila 'plavu devetku': 'Došao sam zabijati golove'
1

Do utakmice s Linzom nisam zabio niti jedan gol. Trener me ipak istrpio i hvala mu. Prekrasan je osjećaj zabiti u Ledenoj, prošli su me trnci, rekao je Brandon Buck

VIDEO

I Medveščak je dobio 'plavu devetku'. Medveščak je pobijedio Linz 3-1, a Brandon Buck je zabio dva gola. Time je opravdao broj koji nosi na dresu. A barem u Zagrebu 'plava devetka' nešto znači.

- Kao klinac sanjao sam taj broj. Trenerov sin je nosio devetku i to me frustriralo. Kad sam je napokon dobio, više je nisam nikome dao. Gdje god da dođem uvijek uzmem taj broj - rekao je Buck, koji je do utakmice s Linzom bio daleko od čovjeka, koji bi napadački trebao nositi Medveščak u ovoj sezoni.

- Da, doveden sam da zabijam golove, a do utakmice s Linzom nisam zabio niti jedan. Trener me ipak istrpio i hvala mu. Prekrasan je osjećaj zabiti u Ledenoj, prošli su me trnci kad se publika dignula na noge. U svakom slučaju, osjetio sam olakšanje zbog prvog pogotka - nasmijao se Buck.

Dobio je ovacije Ledene, no najvažniju čestitku, kaže, dobit će od roditelja. Oni su bivši hokejaši i stalno prate kako im sin igra.

- Tata nije nikad bio profesionalac, ali mama je bila odlična. Trabala je zaigrati za kanadsku reprezentaciju, no zatrudnjela je i tad je 'prošao vlak'. Ma, ona je 'žestoka', stalno mi daje savjete. Govori mi da pucam na gol kad god mogu i da zabijam golove. Ona je takva, neće se promijeniti. Ali, sigurno je bolji hokejaš od tate, da igraju jedan na jedan, mama bi pobijedila - istaknuo je Buck.

Na golu je ovog puta bio Robert Kristan. Branio je fantastično, no više nije nezamjenjiv. I on i Ouzas će se stalno rotirati. Kao i u prvih osam ovosezonskih utakmica. Svaki je branio po četiri puta.

- Želim uvijek imati odmorne igrače. Tko je od golmana broj jedan? Reći ću samo da imam dva vrhunska vratara - istaknuo je trener Raymond.

Iduću utakmicu Medveščak igra u petak. Gostuje u Grazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...