Sport

Komentari 5

Legendarni Deco "pao" je na dopinškom testu u Brazilu...

Legendarni Deco "pao" je na dopinškom testu u Brazilu...

Vjeruje se kako je zabranjenu supstancu u organizam Deco unio preko vitaminskih dodataka koje je kupio u ljekarni, prema izvješćima u Brazilu angažirao je odvjetnike

Bivši nogometaš Porta, Barcelone i Chelseaja, a aktualni igrač Fluminensea, Deco (35), pao je na dopinškom testu u Brazilu...

Bivši portugalski reprezentativac bio je pozitivan na zabranjeni diuretik furosemid nakon utakmice Fluminensea i Boaviste odigrane 30. ožujka.

Vjeruje se kako je zabranjenu supstancu u organizam Deco unio preko vitaminskih dodataka koje je kupio u ljekarni, a prema izvješćima u Brazilu već je angažirao odvjetnike od kojih je zatražio podizanje tužbe protiv tvrtke koja je proizvela spomenuti proizvod.

Također, Deco nije otputovao s ostatkom momčadi u Ekvador na utakmicu Cope Libertadores protiv Emeleca koja se igra u četvrtak.

Vijest o Decovom dopingu dolazi dva tjedna nakon još jednog dopinškog slučaja u brazilskom nogometu. Veznjak Vasco da Game Carlos Alberto bio je pozitivan na dvije zabranjene supstance nakon 3-2 pobjede nad Fluminenseom početkom ožujka.

Najčitaniji članci