Obavijesti

Sport

Komentari 8

Legendarni Šarunas ide u NBA nakon čudesnog posla u Litvi?!

Legendarni Šarunas ide u NBA nakon čudesnog posla u Litvi?!
1

Šarunas je ove sezone iznenadio košarkašku Europu trećim mjestom poslije Final Foura, a to je legendarni playmaker uspio s najmanjim budžetom na završnom turniru u Beogradu vodeći Žalgiris

VIDEO

Sredinom svibnja Toronto Raptorsi otpustili su trenera Dwanea Caseya i to nekoliko dana nakon što su ispali u drugom krugu doigravanja Istočne konferencije od Cleveland Cavaliersa omjerom 0-4 u pobjedama.

Trenerska pozicija jedine kanadske NBA momčadi ostala je upražnjena, no prema pisanju Adriana Wojnarowskog, Litvanac Šarunas Jasikevičijus (42) trebao bi sjesti na klupu Raptorsa.

Wojnarowski, jedan od najpouzdanijih NBA insajdera, tvrdi da će sadašnji trener Žalgirisa postati drugi Europljanin u povijesti na klupi neke NBA momčadi poslije Srbina Igora Kokoškova koji je preuzeo Phoenix Sunse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šarunas je ove sezone iznenadio košarkašku Europu trećim mjestom poslije Final Foura, a to je legendarni playmaker uspio s najmanjim budžetom na završnom turniru u Beogradu.

'Oprao' novinara

Jasikevičius je oduševio sportsku javnost prošle godine press konferencijom. Tamošnji mediji upitali su ga što misli o tome što njegov krilni centar Augusto Lima nije igrao jednu od finalnih utakmicama za naslov prvaka Litve.

- Što mislim o tome? Što mislim o tome? Pa, ja sam mu i dozvolio - rekao je Šarunas za početak kojeg je pitanje iznenadilo.

Novinar je zatim upitao košarkašku legendu je li normalno da igrač ode za vrijeme polufinala.

- Imate li vi djecu? Kada budete imali djecu, mladiću, tada ćete shvatiti. Zato što je to maksimum ljudskog iskustva. Dobro vam je pitanje. Mislite li vi da je košarka najvažnija stvar na svijetu? - upitao je Jasikevičius novinara. 

Nakon što je dobio odgovor da nije, ali da se ipak radi o polufinalu, trener Žalgirisa je nastavio:

- Polufinale? Kome je ono bitno?

Novinar je odgovorio: - Momčadi!

- Momčadi? Kojoj momčadi? Jeste li vidjeli broj navijača na tribinama? Važno je? Kada budete imali prvo dijete, onda ćete shvatiti što je najvažnija stvar u životu. Dođite onda i pričat ćemo ponovno, jer ništa ne može biti ljepše od rođenja djeteta. Vjerujte mi. Nisu to ni titule ni bilo što drugo. Lima je trenutno u raju. Stvarno sam sretan zbog njega - rekao je Jasikevičius.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu