Obavijesti

Sport

Komentari 8

Leko senzacija: Učim gledajući Jürgena Kloppa i Mourinha...

Leko senzacija: Učim gledajući Jürgena Kloppa i Mourinha...
1

U drugoj utakmici na klupi Leuvena, Leko, bivši hrvatski reprezentativac pobijedio je najveći belgijski klub Anderlecht. Levuen je trenutačno na pretposljednjem mjestu na tablici

VIDEO

Apsolutna senzacija. Svi u klubu, pa i na ulici, prilaze mi i čestitaju. Ne pobjeđuje se Anderlecht svaki dan. Njihovi se porazi uvijek posebno gledaju. Među prvima su mi čestitali Pletikosa i Tudor, rekao je Ivan Leko.

Baš kao što je iznenada zaključio igračku karijeru u Lokerenu, Ivan Leko je iznenada počeo trenersku. U prvoj utakmici uzeo je bod kod Liersea, a u drugoj srušio moćni Anderlecht. Odmah nakon preuzimanja momčadi uprava je postavila jedan cilj - ostanak u prvoj ligi. Levuen je trenutačno pretposljednji, a mjesto koje jamči ostanak u prvoj ligi bježi mu tri boda.

- Spremna smo i moćna momčad koja dobro stoji na terenu i siguran sam da ćemo i sljedeće godine biti prvoligaši - rekao je Leko.

Do kraja prvog dijela prvenstva ostalo je još jedno kolo, a potom počinje doigravanje.

Mladi trener slobodno vrijeme troši na gledanje utakmica, trenerskih taktika, treninga...

- Volim sjesti i pogledati kako igraju Kloppova i Mourinhova momčad, od njih se puno može naučiti. Također, volim rad Simeonea, Pellegrinija i trenera Athletic Bilbaa Ernesta Valverdija - rekao je Leko.

U Hajduku , uz Tudora trenera, planiraju u ulogama sportskog direktora i predsjednika Ivana Leku i Stipu Pletikosu.

- Ostavimo to za bolja vremena. Tudoru dobro ide i bez nas, Pletikosa će braniti još sto godina, a ja sam sad zauzet - komentirao je Leko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju