Obavijesti

Sport

Komentari 41

Leo, stiže ti Raketa: 'Sve ćemo reći kad prođe SP u Brazilu...'

Leo, stiže ti Raketa: 'Sve ćemo reći kad prođe SP u Brazilu...'
4

Ne znam ništa, moram šutjeti. Pričat ćemo kad sve prođe, nasmijao se Ivanov otac Luka kad nam se jučer javio na mobitel. A njegov osmijeh otkrivao je dosta toga...

VIDEO

Uopće nema ništa novo. Sad sam fokusiran samo na Svjetsko prvenstvo, javio se jučer oko 13 sati porukom iz Brazila Ivan Rakitić. 

Raketin mobitel bio je jako “užaren”, svi žele potvrdu transfera koji je već dogovoren. Rakitić za 20 milijuna eura nakon SP-a prelazi u Barcelonu. Objavili su tu vijest svi španjolski mediji, naravno da su katalonska glasila tu vijest donijela na naslovnicama. Trebao bi Ivan potpisati ugovor do 2019. godine, ali će transfer od Seville i Barcelone izgleda biti potvrđen nakon SP-a.

- Ne znam ništa, moram šutjeti. Pričat ćemo kad sve prođe - nasmijao se Ivanov otac Luka kad se jučer javio na mobitel.

Njegov je osmijeh otkrivao dosta toga, ali je zamolio da ništa više od toga ne komentira.

Luka je prije nekoliko dana otkrio kako tri španjolska velikana žele Ivana. Atletico je imao “pole position” još tamo u siječnju. Diego Simeone je htio svoj novi vezni red graditi na Raketi. Španjolci su vjerovali kako je Sevilla pristala na Raketin odlazak u Atletico, ali Ivan je mudro šutio. Kao da je znao da će mu proljeće biti još bolje od jeseni i zime. 

Proljeće je bilo briljantno, “sombrero” protiv Reala i rušenje “kraljevskog kluba”. Potez koji je zadivio nogometnu Europu bio je “alarm” Realu da se i Carlo Ancelotti uključi u utrku za našim igračem. Odjednom je Real bio broj jedan, a onda se u utrku ubacila Barcelona. Luis Enrique je nakon dolaska na Nou Camp naredio da mu se vezni red osvježi s Rakitićem. Barca je krenula u akciju i čini se da je nakon samo desetak dana pregovaranja nadmudrila madridski dvojac. 

Otac Luka je javno rekao kako je njegova želja da Ivan završi na Nou Campu. Želja mu se ispunila, iduće ćemo sezone imati hrvatski El Clasico. Modrić protiv Rakitića, kakve će to samo biti utakmice za hrvatski nogomet.

Jednom nam je Raketa otkrio kako mu je Barcelona jako draga, da obožava njezin nogometni stil i da voli Lea Messija. Dosad je s Messijem, Iniestom i društvom mogao samo mijenjati dresove. Doma ih ima nekoliko od Barce, a sad će u kolekciju dodati i vlastiti.

Leo, stiže ti Raketa. Sjećamo se prvog susreta s Ivanom krajem rujna 2005. godine u Širokom Brijegu. Tad je na Pecari debitirao za Basel u uzvratnoj utakmici Kupa Uefa. Imao je 17 godina i živio je svoj san. I tad je bio skroman baš kao i danas. Skroman čovjek i genijalan nogometaš, u to više nema sumnje.

Rakitić je bio izbor Luisa Enriquea, koji u momčadi želi još barem dva nova veznjaka. Jedan bi trebao biti Koke iz Atletica, koji je također imao sjajnu sezonu. Dvije klase koje bi idućih sezona trebale zamijeniti Xavija i Iniestu, ali očito će odmah igrati uz njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu