Obavijesti

Sport

Komentari 18

Leovac zabio Panathinaikosu, Radošević dao pobjednički gol

Leovac zabio Panathinaikosu, Radošević dao pobjednički gol
1

Danas je puno hrvatskih igrača i trenera diljem Europe igralo utakmice, a većina je bila prilično uspješna. Pogledajte kako su naši igrali, tko je zabio, tko izgubio...

VIDEO

Marin Leovac ugradio je pogodak u veliku PAOK-ovu 3:0 pobjedu protiv Panathinaikosa u Solunu. PAOK je drugi sa šest bodova manje od Olympiakosa i četiri više od četvrtog Panathinaikosa.

Simone Zaza zabio je dva gola u dvije minute (19. i 21.), te odveo Valenciju do pobjede 3:1 kod Granade. Santi Mina pogodio ja za 0:3 u 55., a Ponce je u 65. zabio počasni gol.

Eibar je u Vigu iznenadio Celtu pobjedom 2:0 golovima Kikea i Pedra Leona, dok je Las Palmas kod kuće sa 4:1 svladao Betis. Vicente Gomez na Boatengovu asistenciju, pa Boateng, Viera i Jese s bijele točke zabili su prije nego što je Rafa Navarro smanjio na 4:1. Livaja je ušao u 77. minuti, Halilović ostao na klupi.

Hrvatski napadač Mirko Antonio Čolak u 87. je minuti dobio drugi žuti karton nakon što je načinio grub prekršaj, pa je Bregerie ušao u svađu s njim, a obojica sukobljenih dobila su crveni karton.

PSG je uoči domaće utakmice s Guingampom (4:0) donio pehar osvajača Liga kupa, a onda su goste razbili - ali do 56. minute bilo je 0:0 - Di Maria, Cavani dvaput i Matuidi.

Josip Radošević zabio je za pobjedu Salzburga 1:0 protiv Sturma. Igrao je cijeli susret, a Ćaleta Car ostao je na klupi.

Šahtar je kao domaćin izgubio 1:2 od Čornomoreca, a Srna je igrao cijeli susret. U Ligi za ostanak Karpati i Dnipro odigrali su 2:2, a oba je gola za oste postigao jedan od igrača koji je na meti Dinama Dovbik.

Domagoj Vida igrao je cijeli susret u pobjedi kijevskog Dinama 4:0 nad Olimpikom iz Donjecka. U Ligi za prvaka Šahtar vodi sa 63 boda, ispred Dinama (52), Zorje (41), Olimpika (35), Oleksandrije (34) i Černomoreca (31).

Bivši Hajdukov kapetan Mario Maloča donio je Lechiji iz Gdanjska bod pogodivši u 12. za 1:1 na gostovanju kod Piasta. Lechia se tim bodom zadržala u vrhu, ima pet bodova manje od vodeće Jagiellonije.

A šokantan je poraz doživio Nenad Bjelica . Njegov je Lech kod kuće u Poznaju poveo protiv varšavske Legije u 82. minuti golom Kedziore, a onda je Legia u 87. izjednačila golom Dabrowskog i u 90. pobijedila golom Haemaelaeinena!

U možda i najneizvjesnijoj europskoj ligi nakon 28 kola vodi Jagiellonia s 55 bodova, Legia ima 54, Lechia Gdanjsk 50. a Lech 49.

U belgijskom play-offu za naslov prvaka Lovre Kalinić je branio cijeli susret u remiju 0:0 kod Anderlechta. Anderlecht je i dalje vodeći s 35 bodova, Club Brugge ima 31, Gent 29, Waregem 28, a Oostende i Charleroi po 27.

Fenerbahce je s 3:1 kod kuće svladao Akhisar, dok u ponedjeljak derbi igraju Basaksehir i Tudorov Galatasaray. Besiktas ima 61 bod, Basaksehir 53 i utakmicu manje, Fenerbahce 50, Galatasaray 49 i utakmicu manje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve