Obavijesti

Sport

Komentari 189

Ruski huligani u Lilleu sukobili se s Englezima i Velšanima!

Ruski huligani u Lilleu sukobili se s Englezima i Velšanima!
5

Ruski huligani napali su navijače Engleske i Walesa u Lilleu što bi moglo koštati njihovu reprezentaciju izbacivanja s Europskog prvenstva ako će se neredi preseliti na stadione

VIDEO

Rusija i Engleska na rubu su da izlete s Europskog prvenstva nakon samo jedne odigrane utakmice! Tako bi barem moglo biti ako se novi neredi s ulica presele na tribine. Ruski i engleski huligani koji su pod krinkom navijača stigli u Francusku navodno bodriti reprezentaciju nastavljaju svoj divljački pohod po francuskim gradovima. Naravno, dogode li se novi neredi na stadionu. A to se svakako može očekivati nakon posljednjeg u nizu nereda. Ovoga puta 'preuredili' su ulice Lillea gdje su se Rusi sukobili s navijačima Walesa i Engleske.

Velšani i Englezi držali su se zajedno i Rusima odgovorili uvredljivom pjesmom 'Je*eš Rusiju, mi smo Engleska i Wales, mi smo Engleska i Wales'. Nastavak ruskog divljanja posebno zabrinjava kada se zna da im je Uefa baš danas poručila da će njihovu reprezentaciju izbaciti s Eura nastave li s neredima na stadionu.

Svjedoci novih ružnih scena kažu kako su se Rusi iznenada pojavili i odmah počeli provocirati Engleze koji su sjedili u kafiću u blizini glavnog željezničkog kolodvora u Lilleu. Naravno, nisu ni Englezi i Velšani ostali dužni te su uzvratili gađanjem Rusa sa svime što im se našlo pod rukom što također može zabrinuti čelnike engleskog saveza.

Englezi, ali i organizatori, su se bojali upravo ovakvih scena s obzirom da u Lilleu sutra igraju Rusija i Slovačka, a dan kasnije Engleska i Wales igraju u 30-ak kilometara udaljenom Lensu. I dogodilo se upravo ono čega su se svi bojali. Svi osim čelnih ljudi ruskog nogometnog saveza i vrha države. Jer oni u svojim javnim nastupima redovito podržavaju boksačke izlete takozvanih navijača s ruskim obilježjima.

U sličnim su problemima i Englezi jer, bez obzira što čelnici njihovog saveza osuđuju takvo ponašanje huligana, oni i dalje nastavljaju provocirati i izazivati. Nitko, dakle, ne može biti lišen krivice, a za sve ostale na Euru bilo bi pravo olakšanje da takvi navijači napokon završe tamo gdje im je mjesto. Stadion to zasigurno nije.

Podsjećamo, ruski savez dobio je uvjetnu diskvalifikaciju do kraja Eura što znači da ako se ponovi divljanje Rusa na stadionu, njihova reprezentacija će sigurno biti izbačena s Eura. Na ovaj način Uefa se ogradila od nereda na ulicama jer su iskusno očekivali nove probleme izvan stadiona. No nastave li ovako, sigurno je da ni na stadionu idućih dana neće biti mira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu