Obavijesti

Sport

Komentari 44

Lewa, koliko je sati? Poljak na ruci nosi sat koji rijetko tko ima

Lewa, koliko je sati? Poljak na ruci nosi sat koji rijetko tko ima

Riječ je o Audemars Piguet satu koji je proizveden u svega stotinjak primjeraka i rijetko ćete ga vidjeti na nekome, ali nogometaš Bayerna se pobrinuo da jedan od primjeraka dođe na njegovu ruku...

VIDEO

Zabio je za Bayern 52 gola u 60 utakmica. Osvojio je s njemačkim velikanom sve što se može osvojiti u jednoj sezoni. Jednostavno, nitko mu nije bio ravan. Očekivano, Zlatnu loptu je već vidio u svojim rukama. 

Zbog situacije s korona virusom i zbog toga što je sezona završila kasnije nego ikada, France Football odlučio je ne dodijeliti nagradu za ovu godinu. Malo je reći da je to razljutilo Roberta Lewandowskog (32). Ali prije tjedan dana je napokon došao na svoje.

Bundesliga - Bayern Munich v Hertha BSC

U društvu Cristiana Ronalda i Lea Messija, Lewandowski je bio kandidat za nagradu najboljeg igrača godine koju dodjeljuje Fifa. Svaki igrač je boravio u prostorijama svog kluba, a osvajača je posjetio predsjednik Fife Gianni Infantino. Nije se pojavio ni u Barceloni ni u Torinu, već u Münchenu gdje je došao s nagradom The Best i uručio ju presretnom Lewandowskom.

Naravno, Poljak je osjećao da je nagrada njegova pa se i svečano obukao za tu prigodu. Odijelo koje je imao vjerojatno vrijedi nekoliko tisuća eura, ali u oko je svima upao predivni sat koji je krasio njegov lijevi dlan. Riječ je o Audemars Piguet satu koji se proizvodi od 2018. godine i rijetko tko ga ima u svome vlasništvu. A jedan od vlasnika je najbolji igrač svijeta po izboru Fife koji je svoju novu nagradu dočekao sa stilom.

Model je Royal Oak Tourbillon Extra Thin, veličina sata je 41 milimetar, a debljine je samo devet milimetara. Vrijedi 115.000 eura, ali kako je Lewandowski jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu, vjerojatno ima nekoliko satova sličnih modela u svojoj kolekciji.

Također, riječ je o satu koji je proizveden u svega stotinjak primjeraka i rijetko ćete ga vidjeti na nekome, ali nogometaš Bayerna se pobrinuo da jedan od primjeraka dođe na njegovu ruku. 

GER, Die besten FIFA Fußball Auszeichnungen

Profinjeno mu pristaje, baš kao i silni golovi koje je zabio tijekom karijere. Na leđima su mu 32 godine, ali prema mnogima je na vrhuncu karijere. Prošle sezone je pobrao sve trofeje i nagrade s Bayernom te došao do nevjerojatnog broja od 52 gola u sezoni, a ove sezone je još bolji. Kako je krenuo, ne bi nas čudilo da poruši još neke rekorde. U Bundesligi je nakon 12 kola zabio 17 golova, a u Ligi prvaka tri. Sezona je tek na početku, a brojni golovi su tek sada pred njime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika