Obavijesti

Sport

Komentari 39

Lijepa olimpijka otkrila: Imam 38 godina, a nisam se seksala. Nitko ne želi izaći sa mnom...

Lijepa olimpijka otkrila: Imam 38 godina, a nisam se seksala. Nitko ne želi izaći sa mnom...

Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav, rekla je poznata američka atletičarka...

VIDEO

Lolo Jones jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pozornost na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da se još nije seksala iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda.

POGLEDAJTE VIDEO: Zanosna atletičarka vježba na plaži

Pokretanje videa...

lolo jones 00:28

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se Jones.

No to priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže pronaći dečka. 

- To je bila pogreška. To mi je ubilo sve spojeve nakon toga. Nisam uopće imala šanse. Prije sam barem imale neke šanse. Prije bih uvijek razmišljala. 'Okej, kako da mu kažem'. 'Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?' - priča Lolo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Channeling Lara Croft vibes but with a tan #tombraider

Objavu dijeli Lolo Jones (@lolojones)

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pozornosti zbog svojeg predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Jones je jedna od rijetkih sportašica koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine natjecala u bobu.

No smatra kako joj je nevinost više odmogla nego pomogla u karijeri.

- Seks vam zapravo pomaže kao sportašu. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje. 

- Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa prije oltara - kaže nezadovoljna Jones. 

London 2012 - Leichtathletik

Ne brine ju nimalo što joj je već 38 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

. Nevinost je poklon koji želim dati budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Puno teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja - kazala je ona.

ESPY Awards 2018 - Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja