Obavijesti

Sport

Komentari 18

Lillard zabio 61! Bojan je zabio 16 koševa, Harden za tricu 6%

Lillard zabio 61! Bojan je zabio 16 koševa, Harden za tricu 6%
5

Bojan Bogdanović sa 16 poena u pobjedi Jazzera nad Indianom. Dario Šarić je za 20 minuta ubacio 10 poena i imao 5 skokova u porazu Sunsa pod Spursa. Hezonja 5 poena i 2 skoka

VIDEO

U SAD je 20. siječnja Dan Martina Luthera Kinga koji NBA uvijek obilježava posebno bogatim programom, a sinoć su u tom bogatstvu NBA košarke na parkete istrčali i naši, Bogdanović, Šarić i Hezonja.

Pokretanje videa...

01:21

Utah Jazz je kod kuće protiv Indiana Pacersa, s 30 razlike (118-88). Od samog početka su domaći bilo dominantni, a na kraju razbili Indianu sa 30 razlike. Jazzere su do trijumfa vodili Mitchell s 25 poena, Gobert s 20 i 14 skokova i - naš Bojan Bogdanović sa 16 poena.

Celticsi su pobijedili u klasiku protiv Los Angeles Lakersa koji su u Bostonu doživjeli brodolom: 139-107 za Celticse. Boston, osim u samom početku, niti u jednom trenutku nije gubio kontrolu utakmice.

Trijumf su mu donijeli Tatum sa 27 te Walker i Brown sa po 20 poena. LeBron i Davies... Daleko ispod svog prosjeka: 15 tj. 9 ubačaja.

NBA: Los Angeles Lakers at Boston Celtics

San Antonio Spursi su pobijedili Phoenix Sunse Arizoni, 118-120. Sunsi su cijelu utakmicu lovilo zaostatak da bi četiri minute prije kraja slobodnim bacanjima Aytona došli do 108-108. ali momčad Gregga Popovicha nije dozvolila potpuni preokret.

Kod Spursa su najbolji bili White s 25, Aldridge sa 19 i DeRozan sa 18 poena, 9 skokova i 8 asistencija. Booker je kod Phoenixa bio sjajan sa 37 poena, a naš Dario Šarić je za 20 minuta ubacio 10 poena i imao 5 skokova.

NBA: Phoenix Suns at Boston Celtics

Houston Rocketsi su u kod kuće izgubili od Oklahoma City Thundera 107-112, a James Harden je zabio 29, ali i imao najgori šut za tricu 'u povijesti čovječanstva': 1/17 ili - samo 5,9%!

Rocketsi su u zadnju četvrtinu ušli sa +16, ali onda su 'odlučili čekati kraj i pobjedu'. Od pete do osme minute nisu dali ni poen, OKC ide u seriju 13-0 i uzima sve. Za pobjednike: Chris Paul 28 poena i 8 skokova, Danilo Gallinari 25 ubačaja i 13 skokova. Kod Houstona najbolji Westbrook s novim triple-doubleom (32 poena, 11 skokova i 12 asistencija) te Harden s 29, ali uz već spomenutu očajnu tricu.

Ben Simmons je vodio Philadelphiju do 117-111 kod Brooklyn Netsa i to uz triple-double: 34 poena te po 12 skokova i asistencija uz pet ukradenih lopti i dvije blokade te šut od 85,7 %. Maestralno! Portland Trail Blazersi su nakon produžetaka svladali Golden State, a Damian Lillard je utrpao - 61 poen! Naš Mario Hezonja, u 19 minuta: 5 poena i 2 skoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu