Obavijesti

Sport

Komentari 86

Lionel Messi nastavlja karijeru u Inter Miamiju! 'Stvarno sam se htio vratiti u Barcelonu...'

Lionel Messi nastavlja karijeru  u Inter Miamiju! 'Stvarno sam se htio vratiti u Barcelonu...'

Leo Messi novi je igrač kluba iz MLS-a. Vlasnik Inter Miamija je David Beckham. Iako se pričalo kako će se vratiti u Barcelonu, Messi nije želio ponovno prolaziti istu situaciju

VIDEO

Leo Messi službeno je postao igrač Inter Miamija. Iako se pričalo o povratku u Barcelonu, sada je i službeno potpisao za klub iz MLS-a.

- Doista sam se htio vratiti u Barcelonu. Bio sam vrlo uzbuđen oko povratka, ali nakon što sam iskusio što sam iskusio kada sam otišao iz Barcelone, nisam htio da se ponovi isti slučaj. Nisam ponovno htio biti u situaciji gdje moram čekati što će see dogoditi i da moja budućnost ovisi od ruke do ruke. - rekao je Leo Messi i nastavio o Barceloni i opisao situaciju od prije dvije godine:

Messi je odlučio?! Odbio Barcu i S. Arabiju, ide kod Beckhama...
Messi je odlučio?! Odbio Barcu i S. Arabiju, ide kod Beckhama...

- Čuo sam da su morali prodavati igrače ili snižavati plaće igračima i istina je da nisam želio prolaziti kroz to. Bilo mi je jako teško. To je jedan od razloga zašto sam odabrao Inter Miami. To je bila vrlo ružna faza.

FC BARCELONA v LEVANTE UD. LA LIGA 2018/2019. ROUND 35.

"Volio bih da sam se vratio u Barcelonu"

- Tada smo imali istu iluziju kao svake godine, počeli smo s treninzima, djeca su bila u školama i svojim rutinama. Kada je sve bilo spremno za potpisivanje, preko noći se to odjednom nije moglo realizirati. Rekli su mi da to nije moguće i da moram napustiti klub. Morao sam nabrzinu potražiti novi klub i prošao sam kroz mnoge teške stvari.

Messi je gotovo cijelo vrijeme boravka u Parizu žalio za Barcelonom.

- Morao sam s obitelji neko vrijeme živjeti u hotelu ovdje u Parizu. Moja djeca išla su u školu u Parizu dok su živjela u hotelu. Htio sam donijeti svoju odluku. Volio bih da sam se vratio u Barcelonu, ali nisam mogao. Također, trenutno sam u fazi gdje bih htio malo izaći iz javne pažnje, želim više misliti o obitelji.

REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 26.
PSG izgubio milijune pratitelja nakon odlaska Lionela Messija
PSG izgubio milijune pratitelja nakon odlaska Lionela Messija

Messi veliku važnost pridaju obitelji.

- Donio sam odluku da odem u Miami. Još nije sve dogovoreno, ostaju neke stvari, ali odlučio sam na taj korak. Ideja je bila ako ne vratim u Barcelonu, da ću napustiti Europu, maknuti od reflektora velikih stadiona i posvetiti se obitelji. - rekao je jedan od najboljih igrača u povijesti.

Totalni redizajn PSG-a: Nakon Messija, klub napušta i trener
Totalni redizajn PSG-a: Nakon Messija, klub napušta i trener

"Nisam bio sretan"

- U posljednje dvije godine nisam bio sretan, imao sam taj mjesec dana na SP-u Kataru koji je bio spektakularan, osvojili smo svjetsko prvenstvo, ali sve nakon toga bila je teška etapa za mene. Želim ponovo uživati u djeci, obitelju, u običnom danu...Želim imati malo mira.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France

Puno se spominjalo da je Messi u Inter otišao zbog novaca, ali je on to demantirao:

- Istina je da mi novac nikad nije bio problem ili prepreka. S Barcelonom nisam ni razgovarao o pojedinostima ugovora.  Dobio sam prijedlog, ali to nije bio formalni, pismeni ili potpisani prijedlog. Nije bilo ničega jer nismo znali hoće li to uopće biti izvedivo ili ne. Bilo je tu namjere, ali nismo mogli napredovati u pregovorima. O novcu nismo ni razgovarali.

Odluku je donio zbog obitelji.

- Da je bitan novac, otišao bih u Saudijsku Arabiju. To mi se čini kao puno novca, ali moja odluka je donesena zbog obitelji, a ne zbog novca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve