Obavijesti

Sport

Komentari 47

Livaja laktom udario kapetana Gorice i propušta iduću! Hajduk bez njega još nije dobio u HNL-u

Livaja laktom udario kapetana Gorice i propušta iduću! Hajduk bez njega još nije dobio u HNL-u

Najbolji igrač "bilih" propustit će šestu od 82 utakmice Hajduka kako se vratio u klub prošle godine. Bez njega su Splićani pobijedili samo niželigaša u Kupu, a pamte i bolne posrtaje

VIDEO

Strahovali su navijači Hajduka da bi Marko Livaja zbog žutih kartona mogao propustiti derbi protiv Dinama. To se nije dogodilo, ali najbolji strijelac lige ipak je dobio treći, eliminacijski karton u odgođenoj utakmici 4. kola HNL-a protiv Gorice, kojoj je zabio dva gola (i promašio penal), pa neće biti u konkurenciji za nedjeljno gostovanje kod Lokomotive (15 sati).

To znači da Livaju čeka desetodnevna stanka, do domaće utakmice protiv Osijeka 5. studenog, koja će "bilima" biti posljednja prvenstvena ove godine.

Pokretanje videa...

Petko i Livaja 01:21

Marko je požutio zbog udaranja laktom novog kapetana Gorice Jurice Pršira, bivšeg igrača Hajduka, u 12. minuti. Dugo su Prširu ukazivali pomoć na terenu, bilo je i krvi iza uha pa je dobio zavoj oko glave.

Livajin žuti karton možete pogledati OVDJE.

Mislav Karoglan morat će u kratko vrijeme domisliti kako graditi napade bez čovjeka koji mu je donio devet golova i osam asistencija samo ove sezone, koji je pet puta zabio Lokomotivi. Bez njega Hajduk još nije pobijedio u HNL-u!

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice

Poraz od Dinama u proljeće prošle godine nije bio tragičan kao ispadanje od Tobola u Konferencijskoj ligi koje je Marko propustio zbog ozljede gležnja, a iste jeseni nije ga bilo ni na Šubićevcu, gdje je Šibenik pobijedio 2-0. Izostao je Livaja i s gostovanja u Koprivnici, gdje se Hajduk remijem 0-0 protiv Slaven Belupa u travnju ove godine praktički oprostio od borbe za naslov.

Tek u petom pokušaju Hajduk je uspio pobijediti bez Livaje, i to slabašni Tehničar iz Cvetkovca u šesnaestini finala Kupa prije dva tjedna. Bilo je 5-1. Okršaj protiv Lokomotive bit će, dakle, njegov šesti izostanak u 82 službene utakmice "bilih" otkad se vratio na Poljud. Zanimljivo, sva su gostovanja.

- Teško je i s njim, vjerujte. Imat ćemo plan, statistika je zanimljiva, ali ne definira stvari - rekao je trener Mislav Karoglan na pitanje kako bez Marka.

Kako je Hajduk prolazio bez Livaje?

  • 25. travnja 2021., HNL: Dinamo - Hajduk 2-0
  • 29. srpnja 2021., KL: Tobol - Hajduk 4-1
  • 17. listopada 2021., HNL: Šibenik - Hajduk 2-0
  • 24. travnja 2022., HNL: Slaven - Hajduk 0-0
  • 12. listopada 2022., Kup: Tehničar - Hajduk 1-5
  • 30. listopada 2022., HNL: Lokomotiva - Hajduk ?-?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja