Sport

Komentari 6

Livaja zabio, Ognjen Vranješ skoro se potukao sa suigračem!

Livaja zabio, Ognjen Vranješ skoro se potukao sa suigračem!

Igrala se 23. minuta, a sudac je pozvao igrače sa strane da se malo osvježe. Daniele Verde pričao je s jednim stoperom AEK-a, a onda je u jednom trenutku došao Vranješ koji je gurnuo Verdija...

Hrvatski napadač Marko Livaja bio je strijelac za AEK koji je u susretu 1. kola Lige za prvaka na svom terenu odigrao 1-1 (0-0) protiv Panathinaikosa.

Livaja je u 75. minuti izjednačio na konačnih 1-1, a prethodno je Macheda doveo Panathinaikos u vodstvo.

Livaji je to bio šesti ovosezonski prvenstveni pogodak, a odigrao je čitav susret za AEK koji je treći na ljestvici sa 52 boda, sedam više od četvrtog Panathinaikosa.

Inače, utakmica nije mogla proći bez novog incidenta u kojem je opet glavnu ulogu tumačio kontroverzni BiH nogometaš Ognjen Vranješ (29). Igrač koji je više poznat po tetovaži i veličanju zločinca Momčila Đujića i skandalu s Jelenom Karleušom, sukobio se sa suigračem tijekom utakmice! 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igrala se 23. minuta, a sudac je pozvao igrače sa strane da se malo osvježe. Daniele Verde pričao je s jednim stoperom AEK-a, a onda je u jednom trenutku došao Vranješ koji je gurnuo Verdija, a ovaj mu je potom uzvratio uhvativši ga za vrat. Zgrabio mu je ruku BiH nogometaš, ali daljnju tučnjavu spriječili su njihovi suigrači.

Vranješ je ljutit i neprijateljski nastrojen šetao okolo i kao da je tražio priliku za ponovni napad na Verdija, no na kraju se sve smirilo. 

Najčitaniji članci