Obavijesti

Sport

Komentari 39

Livaković: Jako smo napaljeni, želimo vratiti Rijeci za sve boli

Livaković: Jako smo napaljeni, želimo vratiti Rijeci za sve boli
1

Bez obzira na veliku bodovnu prednost pred Rijekom, koja bi pobjedom narasla i na devet bodova, Mario Cvitanović uvjerava kako to ne bi ubilo prvenstvo. Morat će "krpati" na desnom boku

VIDEO

Čeka nas jedan stabilan i respektabilan protivnik, mi smo jako nestrpljivi i s velikom željom čekamo ovu utakmicu, rekao je Mario Cvitanović u najavi sutrašnje utakmice 14. kola HNL-a s Rijekom na Maksimiru (15 sati, Arena Sport 3).

Iako je Rijeka ove sezone već doživjela četiri poraza, trener Dinama očekuje jako tešku utakmicu.

- Ključ je u nama, ali Rijeka ima jedan prepoznatljiv stil, bez obzira na te izostanke koje će sutra imati. Naša eventualna pobjeda i devet bodova prednosti ne bi ubilo prvenstvo. Ne razmišljam u tom smjeru i moji igrači ne razmišljaju tako. Prerano je još za takve teme - rekao je Cvitanović.

Pratite uživo press konferenciju trenera Cvitanovića i Dominika Livakovića prije sutrašnje utakmice protiv NK Rijeka na Maksimiru!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 27. listopada 2017

Rrahmani prinudno na desnom beku

Dinamo je u prvom poluvremenu protiv Hajduka bio slab, ali u nastavku je, nakon promjene formacije, zaigrao puno bolje.

- Prva poluvremena popela su mi se na vrh glave. Želimo izgledati stabilno od prve do zadnje minute, ne želim nestabilnu momčad - kazao je Cvitanović i dodao:

- Isprobavamo neke varijante, točnije dvije, i ponovno postoji vjerojatnost da zaigramo u rombu.

Zagrepčani imaju problema sa suspenzijama i ozljedama. Kartoniran je Petar Stojanović, a nema ozlijeđenih Alexandrua Mățela i Ivana Fiolića.

- Antolić je dobio jak udarac na treningu, malo se bilo zakrvilo, vidjet ćemo hoće li biti spreman. Kao rješenje na desnom boku kao prvi izbor nameće se Amir Rrahmani. S njim smo to već uvježbavali, momčad mu daje podršku i ne sumnjam da će se on adaptirati kako treba za tu poziciju - uvjeren je Cvitanović.

Derbi s Hajdukom najveći, ali...

Dominik Livaković nestrpljivo iščekuje sutrašnju utakmicu.

- Susret je to dvije najbolje momčadi u ligi, želimo im vratiti za sve boli koje su nam nanijeli prošle sezone. Jako smo napaljeni - kaže Livi i nastavlja:

- Derbi protiv Hajduka uvijek je, otkako sam bio dijete, najveći, ali sad se susreću dvije najbolje momčadi i u ovom trenutku Rijeka nas više pali. Mi smo lani bili umorni od Lige prvaka, a oni sada igraju u Europi. Otišao im je Franko Andrijašević koji im je donio 15 bodova i zbog toga imaju nešto slabije rezultate.

Mario Cvitanović još dvoji oko jedne ili dvije pozicije, ali očekuje se da, nakon nekoliko odličnih partija, u prvih 11 bude Arijan Ademi, a da je Ángelo Henríquez, nakon golova Hajduku i Osijeku, ipak u velikoj prednosti ispred Armina Hodžića.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener