Obavijesti

Sport

Komentari 1

Liverpool u 99. minuti zabio gol za pobjedu i povećao prednost

Liverpool  u 99. minuti zabio gol za pobjedu i povećao prednost

Tottenham je bio na rubu poraza od Crystal Palacea na domaćem terenu, ali je preokretom ipak slavio 3-1. Svi su golovi postignuti u drugom dijelu

VIDEO

Nogometaši Liverpoola sretno su osvojili sva tri boda u 27. kolu engleske Premier lige, golom u 99. minuti pobijedili su s 1-0 u gostima Nottingham Forest.

U prvom poluvremenu ogleda najbolju je šansu imao domaćin. Elanga je jurio sam prema vratima Liverpoola, ali je njegov loš šut zaustavio gostujući vratar Kelleher. U nastavku ogleda je jačao pritisak Liverpoola kako se utakmica približavala kraju i domaća obrana na kraju je kapitulirala u 99. minuti.

Domaći igrači nisu ispucali loptu daleko od svog šesnaesterca, opasnost je po domaćina potrajala i sve je zaključeno golom Darwina Nuneza za veliko slavlje Liverpoola koji je time opet povećao prednost pred Manchester Cityjem i Arsenalom na samom vrhu ljestvice.

Evertonu uvažena žalba! Vratili im dio izgubljenih bodova, ali prijeti im i još jedna kazna...
Evertonu uvažena žalba! Vratili im dio izgubljenih bodova, ali prijeti im i još jedna kazna...

Tottenham je bio na rubu poraza od Crystal Palacea na domaćem terenu, ali je preokretom ipak slavio 3-1. Svi su golovi postignuti u drugom dijelu, a gosti su poveli u 59. minuti kada je Eze naciljao domaću mrežu. Crystal Palace je vodio sve do 77. minute kada je Werner izjednačio na 1-1, a još je veće veselje na stadionu uslijedilo u 80. minuti kada je Romero pogodio za 2-1. Sve je zaključeno golom Sona u 88. za 3-1.

Na sličan način, još dramatičnije, do preokreta i bodova je došao West Ham koji je u gostima svladao Everton 3-1. Domaćin je poveo golom Beta u 56. minuti, čime je ispravio pogrešku s kraja prvog dijela kada je promašio jedanaesterac. Na 1-1 je izjednačio Zouma, a potom je West Ham u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola za konačno slavlje. Strijelci su bili Souček u 91. i Alvarez u 95. minuti.

Everton v West Ham United - Premier League - Goodison Park

Newcastle je bio uspješan domaćin, s 3-0 je pobijedio Wolverhampton. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu kada su pogađali Isak u 14. i Gordon u 33. minuti. Na samom kraju je Livramento postavio konačnih 3-0.

Istim rezultatom Fulham je bio bolji od Brightona, a i na tom ogledu su dva pogotka  postignuta u prvom dijelu. Strijelci su bili Wilson u 21. te Rodrigo Muniz u 32. minuti, a za kraj je sve zaokružio Traore.

Brentford i Chelsea su odigrali 2-2 u ogledu gdje su gosti poveli golom Jacksona, ali su u drugom dijelu Roerslev i Wissa okrenuli rezultat na stranu domaćina. Bod Chelseaju donio je Disasi golom u 83. minuti.

Liverpool osvojio Liga kup! Van Dijk čovjek odluke u 119. minuti
Liverpool osvojio Liga kup! Van Dijk čovjek odluke u 119. minuti

U nedjelju se igraju dvije utakmice, a sastaju se Burnley - Bournemouth i u derbi dvoboju Manchester City - Manchester United, dok će kolo zaključiti Sheffield United - Arsenal u ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše