Obavijesti

Sport

Komentari 644

Završio prijelazni rok: Iličević u HSV-u, Luka ostao u Spursima

Završio prijelazni rok: Iličević u HSV-u, Luka ostao u Spursima
61

Ljetni transferni rok ušao je u posljednji dan. Većina je osvježila momčad, no neki još kupuju. Tko prodaje, tko kupuje, a tko nudi najviše, pratite iz minute u minutu...

VIDEO

20. lipnja 2011.

>> Marek Hamsik na meti je Milana. Iako su u Napoliju tvrdili da igrač neće napustiti klub ponuda koja je pristigla od strane milanske momčadi čini se promjenila je njihove stavove. Naime'rossoneri'uz gotovo 20 milijuna eura sada Napoliju nude i Antonia Cassana koji, sve je izvjesnije, iduće sezonu neće zaigrati za isti klub.

>> Moskovska Lokomotiva ne staje. Nakon što su doveli Victora Obinu, Rusi su spremni razrješiti kasu za još jedno pojačanje. Iz Catanie za 5 milijuna eura dovode japanskog napadača Morimota.

>> Marco Materazzi, nakon deset godina odanosti dresu Intera napušta 'nerazzure'. Branič je u dogovoru s Massimom Morattijem i klubom odlučio završiti svoju priču u milanskoj momčadi. Materazzi će najvjerojatnije preči u Major League u SAD-u.

>> Alexis Sanchez mogao bi već danas potpisati ugovor s Barcelonom. Transfer je to vrijedan čak 35 milijuna eura. El Niño Maravilla, kako su ga prozvali, bio bi tako prvi Čileanac u dresu 'blaugrana'.

>> Chelsea je, nakon što je Inter pokazao interes za trenera Porta Adrea Villas Boasa, krenuo u odlučnu ofanzivu. Za stručnjaka prozvanog 'Special Two' londonski klub nudi 45 milijuna eura. U tu je cifru uključen i Falcao kojeg Abramovič želi dovesti u 'paketu' s Boasem.

>> Paris Saint Germain mogao bi u svoje redove dovesti Samuela Eto'a. Nakon što je Interu oteo trenera francuski bi klub mogao učiniti isto i s kamerunskim napadačem 'nerazzura'. Sportski direktor, na prijedlog upravo Leonarda, ovih bi se dana trebao sastati s igračem koji bi ponudu PSG-a mogao pridodati onima Chelsea i Manchestera.

19. lipnja 2011.

>> Chelsea je povisio ponudu za Atleticovog Sergija Aguera. 'Blues' je ponudio nevjerojatnih 56.5 milijuna eura za omalenog napadača, piše Daily Star.

>> Barcelona je ponovo stupila u kontakt s Arsenalom oko Cesca Fabregasa. 'Topnici' će ga pustiti za 50 milijuna eura, a Katalonci ne namjeravaju platiti više od 40 milijuna eura.

>> David Villa bi mogao napustiti Barcelonu!, piše Sunday Mirror. Katalonci će žrtvovati španjolsku zvijezdu, ako dovedu Cesca Fabregasa. Napadača nude Man Cityju i Chelseaju za 45 milijuna eura.

>> Chelsea se uključio u borbu s Unitedom i Cityjem za Udineseovog Alexa Sanchiza.

18. lipnja 2011.

>>> Romelo Lukaku ovoga vikenda trebao bi potpisati s Chelseajem, prenose engleski mediji. Chelsea će za Lukakua platiti 22 milijuna funti belgijskom Anderlechtu

>>> Adrian Mutu mogao bi prema Rusiji. Kuban Krasnodar nudi mu 2.8 milijuna eura po sezoni. Čeka se odgovor Fiorentine

>> Luka Modrić ne ide nikamo, u službenom priopćenju rekao je predsjednik Tottenhama Daniel Levy i odbacio sva nagađanja o prelasku u Chelsea.

>> La Gazzeta dello Sport piše da će Interovu klupu preuzeti bivši srpski repezentativac Siniša Mihajlović. Glavni cilj mu je dovesti Essiena i Teveza.

>> Inter, Fiorentina, Atletico Madrid i Arsenal zainteresirani su za Ricarda Alvarezea iz Velez Sarsfielda, piše La Gazzeta.

>> Nakon što je Luka Modrić izrazio želju za odlaskom iz Tottenhama, Chelsea je očekivano povisio ponudu koja sad iznosi 28 milijuna eura, odnosno šest milijuna veća od posljednje, piše The Times.

>> Jose Mourinho povećao je ponudu za Brazilca Neymara. Real Madrid spreman je ponuditi 45 milijuna eura, 11 više od najvećeg konkurenta Chelseaja, piše The Sun.

>> Barcelona pušta Krkića u Romu za 10 milijuna eura uz uvjet otkupa ugovora 20 posto veće cijene od prodajne.

>> Newcastle je doveo treće ljetno pojačanje, Sylvaina Marveauxa iz Rennesa. 'Svrake' su nedavno potpisale s Cabayeom i Ba.

>> Anderlecht je potvrdio pregovore s Chelseajem oko Lukakua.

>> Villareal je odbio Barceloninu ponudu za Guiseppea Rossija, prenosi Goal.com.

>> Udineseov zadnji vezni Cristian Zapata potvrdio je da je blizu prelaska u Liverpool. Njegova cijena procjenjuje se na 14 milijuna funti, piše Daily Mirror.

>> Roma se uključila u borbu s Liverpoolom oko Arsenalovog Gaela Clichyja, piše talkSPORT.

>> Patrick Vieira karijeru bi mogao nastaviti na klupi Manchester Cityja, piše Daily Star.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 644

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica