Obavijesti

Sport

Komentari 57

Ljutita Tina Maze bacala skije: Razočarala sam svoje navijače

Ljutita Tina Maze bacala skije: Razočarala sam svoje navijače
1

Stručni stožer Tine Maze morao je čekati pola sata da se slovenska skijašica smiri i potom ispriča nakon što je bacila skiju nakon slabe 1. vožnje sljemenskog slaloma

VIDEO

Prije dolaska na Snježnu kraljicu pričala je samo o pobjedi, kako je druga mjesta više ne zanimaju. Bila je toliko razočarana petim mjestom na zagrebačkom brdu da se u cilju glasno raspravljala sa svojim timom te je ljutito bacila skije.

- Uh, to vam je normalna Tinina reakcija. Kad ne pobjeđuje, onda je gotovo uvijek ljutita. Nema tu svađe, ona je temperamentna - rekao nam je slovenski kolega.

U drugim sportovima, nakon takve reakcije trener bi vjerojatno svog igrača, ili igračicu, izbacio iz igre. A nema sumnje da bi uslijedila i novčana kazna. No kod Tine to ne vrijedi.

- To se sigurno neće dogoditi. I njezin tim već zna što od nje može očekivati. Znate koja je njihova reakcija? Čekaju je da se ohladi. Nakon pola sata mogu joj se približiti. Tada i ona shvati da je pretjerala, pa se ispriča cijelom stožeru - istaknuo je slovenski novinar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U konačnici, čestitala je pobjednici Mikaeli Shiffrin na dominaciji u Zagrebu. Sjajno je Amerikanka skijala i ispred drugoplasirane Kathrin Zettel imala čak 1,68 sekundi prednosti.

- Shiffrin je bila odlična, tu nema dvojbe, a velika razlika u odnosu na konkurenciju je isključivo zbog ledene staze - kaže Maze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu