Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lokomotiva juri i kroz vatreni Solun kad je vozi Ante Čačić

Lokomotiva juri i kroz vatreni Solun kad je vozi Ante Čačić
1

I dalje su oni favoriti, ali sad su se omjeri ipak malo promijenili. Znamo da će biti vatreno u Grčkoj, kaže trener Lokomotive koja je srušila PAOK kod kuće 2-1

VIDEO

Uspio je Ante Čačić s Lokomotivom ono što nije uspio Dinamo s Vahidom Halilhodžićem prije pet godina. Pobijedio je 2-1 PAOK, koji je prošle sezone igrao u skupini Europske lige.

- Neću sad puno o PAOK-u, Istra mi je već za vratom - javio nam se jučer dobro raspoloženi Ante Čačić.

Zna stari lisac Ante dobro svoj posao. Prije tri je godine bez poraza s Dinamom ušao u skupinu Lige prvaka. Prije dvije godine uveo je Maribor u skupine Europske lige.

- Doveli smo PAOK u nelagodnu situaciju. Sigurno su mislili da će im biti mnogo lakše. I dalje su oni favoriti za prolazak, ali omjeri su se promijenili - kaže trener Lokomotive.

U večeri u kojoj je Hajduk izgubio u Kopru, u kojoj je Rijeka doživjela debakl od Aberdeena na Kantridi, Lokomotiva je bila jedina svijetla točka hrvatskog nogometa. Večer prije razočarao je i prvak Dinamo.

- Svi su od Dinama, Hajduka i Rijeke očekivali mnogo bolje partije. Pa svi su oni protiv svojih protivnika bili favoriti. Od Rijeke se očekivalo da praktički sve odradi u prvoj utakmici. Na kraju je, eto, Lokomotiva jedina pobijedila, i to smo pobijedili najtežeg protivnika od svih naših momčadi - dodao je Ante Čačić.

Nadmudrio je Ante Igora Tudora, koji je već nakon prve službene utakmice na klupi PAOK-a upao u probleme. Tudor je sigurno očekivao nešto lakši posao u Kranjčevićevoj.

- Neće se oni previše dignuti u ovih tjedan dana, a mi ćemo, vjerujem, biti još bolji. Znamo dobro što nas čeka u Solunu. Bit će tamo vatrena atmosfera, ali mi smo spremni na sve - završio je Ante i okrenuo se utakmici protiv Puljana.

Lokomotiva je jučer doznala potencijalnog protivnika u 3. pretkolu. Igrat će protiv Spartak Trnave ili Linfielda. Spartak je zasad bliži prolasku. Pobijedio je kod kuće 2-1 u prvoj utakmici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom