Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Lomio sam leđa na miješalici i sam napravio cijelu kupaonicu'

'Lomio sam leđa na miješalici i sam napravio cijelu kupaonicu'
6

U svlačionici zna ponekad biti i šaketanja. Ne volim baš muziku, ne slušam ju niti u autu, a u Tomislavgradu sam ubijao poskoke. Htio bih biti kao lav, a žena me vidi kao majmuna, haha...

VIDEO

Proteklih dana na YouTubeu je izašla 'Nogometna priča', vrlo zanimljiva emisija Roberta Knjaza koji je ovoga puta predstavio Emira Dilavera. Ako još niste, preporučamo, pogledajte. Sve je snimano u zagrebačkom zoološkom vrtu, gdje se Dilaver borio sa zmijama, tapirima i drugim životinjama...

Pokretanje videa...

00:39

- Često dođem u ZOO, bio sam ovdje s obitelji bar pet-šest. Volim gledati i dokumentarce o životinjama, želim da mi i djeca imaju osjećaje prema njima - rekao je Emir Dilaver, pa u ruke dobio zmiju, kraljevskog pitona:

- Volim i zmije, one su mi prelijepe, ali još ih nikada nisam držao u rukama. Ma u svom Tomislavgradu sam i ubio dva poskoka, onako kamenom i štapom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A onda malo i o odnosima u svlačionici Dinama...

- Znamo se posvađati, bude tu ponekad i šaketanja, ali, puno se više grlimo i ljubimo, haha. Nema onih 'mokrih' poljubaca, samo suhih, haha. Ne, nitko me nije poljubio u usta, možda eventualno u nekoj euforiji, ali nisam siguran.

U svlačionici svi žive zajedno, pa i pomažu jedni drugima...

- Ma mi smo takvi, ako nešto treba pomoći svi smo tu. Evo, jednom oružaru je trebalo pomoći cjepat drva, dosta nas se odmah ponudilo za pomoć. Čak i fizioterapeuti. OK, neću ih ja cjepat, ali mogu ih nositi i slagati, glavno da svi radimo zajedno.

Europa League - Group Stage - Group D - Dinamo Zagreb v RSC Anderlecht

A onda je stigla i zanimljiva priča...

- Ja valjda jedini u svlačionici znam raditi na mješalici ili graditi, pa na njoj sam valjda slomio leđa, haha. I kod sebe kod kuće puno toga sam radim, fugiram, slažem struju, bušim..., nemam problema s time. Znao sam prije i zidati, penjati se na krov i raditi na njemu. Nemam problema s bauštelom, sebi sam doma sam složio cijelu kupaonu. I izgleda top.

Kakvu muziku slušate?

- Rijetko slušam muziku, ne slušam je ni u automobilu. Razlog? Nije mi zabavna. Više volim slušati kako radi auto, je li sve s njim OK. Ili da čujem što lupa. Muziku slušamo u svlačionici, najviše što Petković pusti. Bude i zabavne i narodne, pa i pjesama za dušu, a ponekad i tehno. Volim tehno, recimo Gabryja Pontea, to je i Olmo slušao.

Vaš nadimak je...

- Veliki Blek. Dao mi ga je šef, on zna da i kada sam ozlijeđen idem preko svega, pa želim pomoći momčadi. Takav sam, baš uvijek hoću biti uz momčad.

Split: U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

Koji vam je najdraži Dinamov slogan?

- Za Dinamo dao bih sve! Mi živimo taj slogan, to potvrđujemo već drugu sezonu. Uvijek dajemo i uvijek ćemo davati sve od sebe. Za Dinamo, navijače i cijeli grad.

Kojeg bi kućnog ljubimca voljeli imati?

- Žena bi htjela majmuna, a ja radije vjevericu. Ta mi je životinja baš zanimljiva. A kojoj sam životinji najsličniji? A ja bih htio biti lav, žena bi tu vjerojatno rekla majmun, haha.

Stigla je i igra asocijacija, Dilaver je sam 'iz šešira' izvlačio jedno slovo, pa odmah morao reći na što ga asocira. Tako su ga slova R (rabbit) i H (haze) na prvu asocirala na zeca, Dilaver očgledno razmišlja i na engleskom i njemačkom jeziku. A onda se prebacio i na hrvatski...

- H? H kao hrskavica. Puno mojih prijatelja i nogometaša su imali te ozljede, moje su srećom dobre. E? E kao elektromotor. Valjda sam ekološki dosta osvješten.

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu

U gostovanju kod Knjaza, Dinamov je stoper priznao kako su najbrži igrači 'modrih' Moharammi i Oršić, kako voli Buda Spencera i Terrencea Hilla, a najviše što mu se sviđa oko današnjih igrača Dinama:

- Nismo pi.....ne! Baš smo hrabri momci, to mi je jako sviđa.

U nastavku asocijacije, slovo nj ga je podsjetilo na:

- Njuškalo! Već godinu dana tražim nešto tamo, ali banana. Mi igrači smo htjeli neku zemlju na moru, pa napraviti tamo nešto za sebe i obitelji, ali to ne možemo pronaći. Tražili smo to oko Zadra ili Šibenika.

Za kraj, Dilaver dodaje kako mu je prezime turskog porijekla, odrastao je u Beču, dok su mu roditelji odrasli u Tomislavgradu.

Cijeli video pogledajte OVDJE:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića