Obavijesti

Sport

Komentari 6

Loša forma kapetana: Zagreb na Löwen bez Zlatka Horvata

Loša forma kapetana: Zagreb na Löwen bez Zlatka Horvata
1

I dok je umorni kapetan ostao u Zagrebu, na teren se vraća Žarko Marković. Vanjska linija 'plinara' sada izgleda doista moćno, na jednoj strani Mandalinić i Bičanić, na drugoj Vuglač i Marković

VIDEO

Ono što je vidljivo na cijeloj ekipi je da smo svi pod negativnim dojmom gubitka boda protiv Wisle, a vremena je malo za neku ozbiljniju pripremu. S druge strane imamo jednu sjajnu seriju ekipe Rhein-Necker Löwena, koja je i u domaćem prvenstvu otpuhala svoje konkurente. Na gostovanju kod Kristianstada vidjelo se da su u vrhunskoj formi, najavio je današnje teško gostovanje u Ligi prvaka kod Löwena (21:00) Kasim Kamenica .

Trener rukometaša Zagreba nikako ne može biti zadovoljan startom sezone. I dok se u Seha ligi još i dobro drže, u Ligi prvaka ne znaju za pobjedu nakon četiri kola. Hrvatski prvak ima dva boda, no dva su to boda koja su došla nakon dva remija s izravnim konkurentima (Wisla i Krstianstad) za osminu finala u utakmicama u kojima su očekivali puni plijen. A tek sada kreću sudari s najtežim protivnicima, nakon Löwena igraju s Barcelonom, Vardarom, Nantesom...

- Tradicionalno znamo da se Zagreb dobro nosi snjemačkim klubovima. Mi iz drugog plana sigurno moramo igrati utakmicu punom snagom. S obzirom na stanje na tablici moramo uvijek gledati mogućnost da iz drugog plana nekoga iznenadimo od ovih velikana, i tako ćemo nastupiti na utakmici u Mannheimu. Dobro smo analizirali njihovu igru, radi se o vrhunskoj momčadi. Kolike su sada naše mogućnosti, to ćemo vidjeti na samom terenu. Važno je da skupimo glave te da utakmicu odigramo punom snagom i da se protiv nikog ne predajemo unaprijed - kaže Kamenica.

Jedan od problema za Kamenicu ove sezone svakako je i napadačka igra pivota. U momčadi su trojica, no niti jedan od njih nije u pravoj formi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sigurno će nam pomoći ova dva treninga koja imamo prije same utakmice da se još malo uvježbamo i pripremimo na ono što nas očekuje. Momčad Löwena nama je dobro poznata, igrali smo dosta puta protiv njih. Mogu reći kao i za svaku utakmicu da se sigurno nismo došli predati. Nadali smo se pobjedi protiv Wisle, međutim što je tu je, izgubili smo taj bod. Samo se nadam da nam na kraju neće biti vrlo bitan - priča Tin Kontrec.

Nema Horvata, vraća se Žarko Marković...

A jedan od onih koji nije u formi je Zlatko Horvat. Kapetan izgleda ispuhano, umorno, prazno... Nije to onaj Horvat na kakvog je zagrebačka publika naviknuta, kao da je non-stop igranje svih ovih godina ostavilo traga i Kamenica je očito odlučio odmoriti svog kapetana te ga nije poveo u Njemačku. Na desnom krilu tako će igrati oporavljeni Božić-Pavletić te Ereš. Dobra vijest za Kamenicu svakako je povratak Žarka Markovića nakon ozljede gležnja u utakmici s Vardarom. Zagrebova vanjska linija tako će biti još opasnija no u prijašnjim susretima, na lijevoj strani Mandalinić, Bičanić i Hrstić, desno sve bolji Vuglač i bombarder Marković... Još samo da proigraju i ostali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu