Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lošije i od Beneventa! Nakon 312 poraza konačno su slavile

Lošije i od Beneventa! Nakon 312 poraza konačno su slavile
1

Američke srednjoškolke iz Carroll Academyja zaustavile su nevjerojatan niz poraza koji je počeo 2005. Nakon 312 izgubljenih utakmica pobijedile su nakon dva produžetka

VIDEO

U Americi ne postoji ekipa koja je izgubila više utakmica zaredom. Vjerojatno ne postoji niti na svijetu. Benevento? Ma, njihovih 14 poraza je ništa. 

Srednjoškolke iz Carroll Academyja stale su na 312. Poraza u nizu. Serija koja je počela tamo još 2005. No cure su za vikend konačno zaustavile taj crni niz, nakon dva produžetka pobijedile su malu privatnu školu iz Memphisa 29-27.

After 12 years and 312 straight losses CA Lady Jags end nation’s longest losing streak (Camcorder dies last 10 seconds of double OT so celebration is not in video)

Posted by Hayley Hatch Ezell on Saturday, 2 December 2017

- Djevojke su plakale nakon utakmice, no rekao sam da nemaju zašto. Ovo je možda novi početak - rekao je trener Randy Hatch, koji je jedini bio tu kad je ekipa posljednji put slavila.

- Izuzetno mi je drago zbog učenica. Govorile su se da će od sada sve biti dobro, da je ova pobjeda neki znak - istaknuo je Rand, koji ekipu vodi uz pomoć kćeri Hayley.

A Carroll Academy nije obična srednja škola. Pod upravom je suda za maloljetnike, a pohađaju je problematični klinci.

Neki od njih su višestruki prijestupnici, a s druge strane zakona našli su se zbog krađa i(li) droge. Dio njih izbačeno je iz njihovih škola zbog devijantnog ponašanja, a zajedničko im je svima da dolaze uglavnom iz siromašnih obitelji.

Carroll Academy za sve njih je zapravo posljednje prilika da završe srednju školu. Svake godine otprilike je 100 polaznika, a većinu čine dečki.

Košarka je za cure najdraža aktivnost, no zbog velike fluktuacije cura teško je složiti i trenirati ekipu koja bi bila kompetitivna. No ove sezone im je došla Kaitlyn Evans, koja je u pobjedi zabila čak 22 koša.

- Ovdje se na radi o omjeru pobjeda i poraza, ovim cure treba usmjeravati, a sport je savršena platforma za to - kaže trener Hatch.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.