Obavijesti

Sport

Komentari 32

Lovre Kalinić ostaje do 2025.: Hajduk se nikad ne može odbiti

Lovre Kalinić ostaje do 2025.: Hajduk se nikad ne može odbiti

Lovre je i klupski rekorder sa 775 minuta bez primljenog gola u utakmicama HNL-a. Taj rekord Hajdukov vratar postavio je 2015. godine kada punih osam utakmica zaredom nije primio gol.

VIDEO

Lovre Kalinić ostaje na golu Hajduka, kapetan je raskinuo ugovor s Aston Villom i danas u Bad Waltersdorfu potpisao ugovor s Hajdukom na još tri godine, sve do ljeta 2025. godine.

Lovre je golmansku karijeru započeo na Poljudu gdje je stigao s devet godina te je prošao sve mlađe uzrasne kategorije. Do sada je odigrao 191 službenu utakmicu za Hajduk. Debi je upisao 2011. godine u pobjedi na gostovanju kod Slaven Belupa, a u posljednjem nastupu predvodio je Bijele do trofeja u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu, u 3:1 pobjedi protiv Rijeke na Poljudu.

Pokretanje videa...

Lovre Kalinić: 'Kada smo krenuli prema Rusiji shvatio sam da bi mogli postići veliki rezulatat...' 08:31

Lovre je i klupski rekorder sa 775 minuta bez primljenog gola u utakmicama HNL-a. Taj rekord Hajdukov vratar postavio je 2015. godine kada punih osam utakmica zaredom nije primio gol. Za A reprezentaciju Hrvatske upisao je ukupno 19 službenih nastupa.

- Potpisali smo ugovor s našim kapetanom, svi znaju što on znači za Hajduk. Došao je u jednom teškom trenutku, kako za mene, tako dijelom i za Hajduk. Dva puta smo produživali posudbu, a danas smo potpisali trogodišnji ugovor. Svi znate što Lovre znači za svlačionicu i teren, ali mi u upravi znamo što on znači za Hajduk i širu javnost. Prije svega govorimo o jednoj moralnoj vertikali i ovo je velika stvar za nas. Zahvaljujem se njemu, njegovoj obitelji, zastupnicima i Aston Villi koja je prihvatila raskid ugovora. Nemam što posebno dodati, osim zaželjeti da Lovre ostane onakav kako je - kazao je predsjednik Lukša Jakobušić.

- Za nas je bilo ključno zadržati kapetana, obje strane imale su iste želje, bilo je pitanje tehnike kako ćemo se dogovoriti. Sretni smo i ponosni što Lovre ostaje, on je vođa i ključni član svlačionice. Zajedno želimo u sljedećim godinama ostvariti velike stvari za Hajduk - dodao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Hajduk se nikada ne može odbiti. Vratio sam se ovdje u zahtjevnom trenutku moje karijere, klub mi je dao šansu da vratarski oživim i jednostavno ovu priliku da potpišem za Hajduk nisam htio propustiti. Moja jedina želja je bila da ostanem tu i to se na kraju ostvarilo – kazao je Kalinić nakon potpisa ugovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja