Obavijesti

Sport

Komentari 109

Lovren: Dudu i Sammir imaju brazilsku krv, ali oni su Hrvati

Lovren: Dudu i Sammir imaju brazilsku krv, ali oni su Hrvati
20

Na drugoj konferenciji za medije hrvatske reprezentacije u Brazilu gostovali su Stipe Pletikosa i Dejan Lovren, koji je posebno pohvalio Eduarda da Silvu i Sammira

VIDEO

Jedva čekamo Brazil. Iz dana u dan raste nervoza, ali ona pozitivna. Mislim da će Brazil biti nervozniji od nas. Mi nemamo puno toga za izgubiti, oni imaju, rekao je Dejan Lovren na konferenciji za novinare u hrvatskom kampu u Brazilu.

Pokretanje videa...

Sanjin Strukić/PIXSELL VIDEO

Stoper engleskog Southamptona kaže kako ne sanja Brazilce, ali i kako broji dane do otvaranja SP-a.

- Imamo samopouzdanja i nemamo se razloga bojati. Nemamo što izgubiti u toj utakmici. Koncentrirani smo na sebe, ne mislimo na ništa drugo. Ne zanima nas što se događa kod drugih reprezentacija, naš posao je učiniti hrvatski narod ponosnim - rekao je Lovren i komentirao vremenske uvjete.

- Teško je, vruće s puno vlage, ali uvjeti su isti za sve. Imamo sedam dana do prve utakmice i to nam neće biti problem. Sad barem znamo što očekivati protiv Brazila - kaže Lovren.

O Eduardu i Sammiru...

- Ponosni smo što su Dudu i Sammir s nama, a ne s Brazilcima. Naravno da imaju brazilske krvi, ali sad su Hrvati. Dali su nam dobre savjete, znaju dosta toga o Brazilu i super je što ih imamo. Naravno, sjajni su igrači - rekao je Lovren te nastavio:

- Brazil je jedna od najboljih momčadi svijeta i kad nas uspoređuju s njima to nam može samo služiti na čast. Mi također volimo igrati po zemlji i ne volimo previše dugačke lopte. Po tom stilu igre smo slični.

Srna je vođa, a Modrić ključ

Modrić je ključan igrač za nas. To je pokazao i u Realu. Sretni smo što imamo takvog igrača. Ali imamo još dosta dobrih igrača, kaže Lovren i dodaje:

- Srna je naš kapetan dugo godina. On dobro zna što treba raditi, svi s njim imamo sjajan odnos. On je naš vođa i nadam se da će biti s nama i na sljedećem SP-u.

S Australcima u petak

To će biti dobra utakmica. Odličan test za nas. Moramo se pripremiti i odraditi najbolje što možemo. Bitno nam je podići formu uoči Brazila, kaže Lovren koji je podijelio samo jednu ulaznicu za utakmicu s Brazilom. Dobio ju je Dejanov tata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 109

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru
Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu
ŽELI NASTAVITI IGRATI

Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu

U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan, rekao je Luka