Obavijesti

Sport

Komentari 126

Lovren: Fali nam neki ubojiti napadač! Lijepo je dodavati se okolo, ali to ne donosi tri boda

Lovren: Fali nam neki ubojiti napadač! Lijepo je dodavati se okolo, ali to ne donosi tri boda

Trebamo više pucati po golu. Sve je to lijepo, ali nismo uputili previše udaraca. Hrvatsku treba pokazivati svaki dan na treningu i utakmicama, rekao je stoper Zenita nakon moskovske "nule"

VIDEO

Dejan Lovren u svom je stilu komentirao remi Hrvatske protiv Rusije u četvrtom kolu kvalifikacija za SP u Moskvi (0-0) kojom smo ostali na vrhu skupine.

- Ajmo reći, solidna neka trojka. Ja uvijek mislim da možemo bolje. Ali držali smo se dobro, imali smo nekih prilika, polušansi, najbolja ona Perišića. Ali čvrsto smo se držali, kompaktno, borili smo se. Dobar je i bod makar su bolja tri - rekao je stoper Zenita za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO: Blanka vodi navijanje

Pokretanje videa...

Blanka Vlašić vodi navijanje usred Kopenhagena VIDEO

Nedostajale su prave šanse.

- Pa je. Fali nam broj 9, neki ubojiti napadač. Ušao je Livaja možda mrvicu prekasno. Ali imamo još dvije utakmice, svatko će dobiti priliku. Trebamo više pucati po golu. Sve je to lijepo, dodavati se oko šesnaesterca, ali to ne donosi tri boda - rekao je Lovren.

Pokušao je izbornik i s rombom u veznom redu.

- Pokušali smo, promijenili smo neke stvari, ali oni su nas dobro stisnuli. Morali smo dosta vraćati loptu. Ali čim smo izašli iz presinga imali smo šanse, ne dovoljno dobre da ih završimo s udarcem po golu. Sve je to lijepo, ali kad pogledate statistiku, nismo uputili previše udaraca.

Kako na Slovačku koja je remizirala u Sloveniji? Hoće li Hrvatska biti prava?

- Hrvatsku treba svakim danom pokazati na treningu i utakmicama. Očekujem tešku utakmicu, i oni su se odonda dosta promijenili. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo jer je za tri dana. Nema tu previše vremena za oporavak, ali nadam se tri boda - zaključio je Dejan Lovren.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener