Obavijesti

Sport

Komentari 9

Lovren je već četvrti put meta pljačkaša! Prije 13 godina su mu ukrali Audi ispred Interpola...

Lovren je već četvrti put meta pljačkaša! Prije 13 godina su mu ukrali Audi ispred Interpola...

Zbog svoje slave, ali i punih računa, nogometaši su česta meta pljačkaša kao način lake zarade. Hrvatski reprezentativac je već četvrti put bio meta

VIDEO

Dok je bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao za svoj Lyon protiv Clermonta, pljačkaši su pokušali opustošiti njegov dom u mjestu Caluire-et-Cuireu, predgrađu Lyonu. 

Pokretanje videa...

Lovren se oprostio od reprezentacije 00:46

Na vratima su uočeni tragovi pokušaja provale, ali provalnici nisu uspjeli ući pa su dali petama vjetra. Nije poznato je li itko bio u stanu za vrijeme pokušaja provale, a policija se odmah po pozivu dala u potjeru za počiniteljima.

Zbog svoje slave, ali i punih računa, nogometaši su česta meta pljačkaša kao način lake zarade. Hrvatski reprezentativac je već četvrti put bio meta.

Hrvatska se prije 5 godina plasirala u polufinale SP-a

Prvi put su ga opljačkali 2010. godine dok je također igrao za Lyon. Ukrali su mu ispred kuće Audi A5 vrijedan pola milijuna kuna. 

I da cijela situacija bude još bolja, Lovren je živio u predgrađu Lyona u zgradi preko puta sjedišta Interpola. Lopovi su mu ga ukrali nakon izlaska iz zgrade, a policija je vozilo vidjela u dva sata poslije ponoći. Iz njega su iskočila tri maskirana muškarca i pokušala opljačkati vinariju. 

U lipnju 2017. godine lopovi su pod okriljem noći upali u dvoetažni stan na Bukovcu iz kojeg su ukrali novac i zlato veće vrijednosti. 

Split: Poznati na utakmici Hrvatska - Wales

- Nisam čuo apsolutno ništa, kao da su mi ubacili nešto u stan da čvrsto zaspim. Mogli su mi oteti djecu, a ja to ne bih uopće primijetio - rekao je Lovren za Sportske novosti nakon pljačke.

Nakon što su mu pokupili vrijedne stvari u Zagrebu, pet mjeseci kasnije nepoznati počinitelji pokušali su opljačkati njegovu kuću u Liverpoolu. 

Premier League - Liverpool v Manchester United

Dok je Lovren gledao pobjedu 'redsa' 3-0 protiv Maribora, lopovi su razbili vrata, no vika jedne žene iz njegove kuće ih natjerala na bijeg, tvrdi Liverpool Echo.

- Trojica provalnika razbila su dvorišna vrata, no žena je počela vikati da će zvati policiju, nakon čega su se oni razbježali - pisali su tada engleski mediji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju