Obavijesti

Sport

Komentari 139

Lovren: Ne znam zašto smo bili u grču; Majer: Ne brinite, proći ćemo grupu. Nismo puno pričali

Lovren: Ne znam zašto smo bili u grču; Majer: Ne brinite, proći ćemo grupu. Nismo puno pričali

Bilo je bitno probiti prvu utakmicu. Znaš, velika su bila očekivanja. Ali pitalo se i Maroko dosta toga, rekao je stoper reprezentacije

VIDEO

Dejan Lovren bio je statistički najbolji igrač utakmice Hrvatske i Maroka (0-0) u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Katru prema podacima Sofascorea. Blokirao je tri udarca, oduzeo četiri lopte, imao je i jednu šansu za gol. Na koncu je završilo mršavim remijem.

- Svi znaju koliko je Maroko dobar. Nismo bili iznenađeni. Kad pogledate gdje igraju njihovi igrači, fantastični su. Teška utakmica za nas, imali smo nekih trenutaka, ali nije bilo dovoljno. Da budem iskren, bod je pošten. Promašili smo neke prilike. Svi su očekivali da dobijemo, ali treba poštovati Maroko - rekao je Lovren nakon utakmice i nastavio:

 

- Što da kažem, emocije su onako, miks. I mrvicu razočarani i zadovoljni bodom. Da smo mogli bolje, mogli smo. Falila nam je završnica, lopta u dubinu. U nekim trenucima bili smo u grču, ne znam zašto, ali to ćemo popraviti. Bilo je bitno probiti prvu utakmicu. Znaš, velika su bila očekivanja. Ali pitalo se i Maroko dosta toga, ozbiljna momčad. Imaju fantastične igrače i čvrsto su se držali. Vjerujem u ovu momčad, da možemo puno bolje u drugoj utakmici. Ona nam je definitivno bitna da uzmemo ta tri boda. Što reći? OK je bod na kraju.

Lovro Majer debitirao je na svjetskim prvenstvima za Hrvatsku.

- Nije bila naša najbolja utakmica. Čvrsta utakmica, Maroko je izgledao organizirano, ima dobru momčad. Nismo odigrali loše, ali nije ni najbolje. Nije lako u prvoj utakmici, bod je dobar. Jesmo li trebali više napasti? Sigurno, ali nije lako, prva je utakmica i teško je uzeti preveliki rizik. Ništa to ne mijenja, u dobroj smo situaciji i možemo proći skupinu - rekao je veznjak Rennesa i nastavio:

- Nismo puno pričali u svlačionici. To najčešće radimo idući dan, trebamo sve lijepo analizirati.

- Moj nastup? Igrao sam 10 minuta, najvažniji je timski rezultat. Išli smo po pobjedu, nismo je dobili. Sretan sam zbog debija na SP-u, ali bio bih još sretniji da smo dobili. Moramo ići na pobjedu protiv Kanade, preuzet ćemo više rizika i vjerujem da ćemo pobijediti. Ne morate se brinuti, proći ćemo grupu - zaključio je.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome