Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lovren: Ovisimo o Realu, ali i suci su nas oštetili protiv Ajaxa

Lovren: Ovisimo o Realu, ali i suci su nas oštetili protiv Ajaxa
6

Momčad Lyona doputovala je u Zagreb uoči ogleda s Dinamom u srijedu. Francuzi na Maksimiru traže visoku pobjedu kako bi se mogli nadati plasmanu u idući krug

VIDEO

Igrači Lyona stigli su u Zagreb na posljednji ogled u skupini.  Francusku je momčad pred aerodromom dočekao i njihov klupski autobus.

Pred francuskim je prvoligašem naizgled težak zadatak, napuniti do vrha mrežu Ivana Kelave kako bi držali živima tanašne nade za plasman u iduće kolo natjecanja. Uspiju li uvjerljivo svladati 'modre' Francuzi se moraju nadati i aklonosti Reala koji gostuje u Amsterdamu.

Šanse Lyona za prolaz dalje nisu prevelike, ali hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je danas sa svojim suigračima doputovao iz Francuske, neće biti razočaran ni ispadanjem u Europsku ligu.

- Nadam se pobjedi na Maksimiru. Htio bih odigrati veliku utakmicu protiv Dinama - najavio je pohod na sva tri boda Lovren.

- Zdravstveno sam dobro, ali nisam još siguran da li ću  zaigrati od prve minute - priznao je reprezentativac koji je do zadnjeg trena bio upitan za susret na Maksimiru. 

Branič Lyona svjestan je da ako njegova momčad i obavi svoj dio posla, prste u njihovoj sudbini ima i Real Madrid koji igra protiv Ajaxa s kojim se Francuzi bore za drugo mjesto.

- Nadam se prolasku, ali na žalost puno toga ovisi o Realu i onome što će oni napraviti i koliko će biti ozbiljni u Amsterdamu - rekao je igrač.

No, za razliku od Dinama, u slučaju da ispadne, francuski sastav dobiva utješnu nagradu, ostanak u Europskoj ligi.

- Naravno da će mi biti žao ako ispadnemo iz Lige prvaka. Trebali smo dobiti Ajax. Zakinuti smo za penal koji nam nije dosuđen u tom susretu. Bit ću ipak zadovoljan i ako budemo igrali na proljeće u Europi - Lovren ne vidi ništa loše ni u ispadanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju