Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lovren: Valjda ću biti spreman za SP, još mi je čudno u želucu

Lovren: Valjda ću biti spreman za SP, još mi je čudno u želucu
1

Osjećat ću žal za tim finalom dok sam živ! Protiv Brazila želim odigrati barem poluvrijeme, u drugačijem dresu na svom stadionu Anfieldu, rekao je Dejan Lovren po dolasku u kamp "vatrenih"

VIDEO

Liverpoolov poraz od Reala u finalu Lige prvaka (3-1) emotivno je proživio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Lovren je odigrao odličnu utakmicu, a nakon poraza kamere su snimile njegove suze koje su dirnule i njegove reprezentativne kolege u dresu Reala. Čim je sudac oglasio kraj utakmice, Kovačić je došao i tješio uplakanog Lovrena.

Pogreške Kariusa i nestvarne škarice Balea odnjele su trofej europskog prvaka hrvatskom braniču.

Lovrena čeka Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom te se prije današnjeg priključivanja reprezentaciji oporavljao i skupljao snagu u Novalji, gdje je i otvorio hotel.

- Nadam se da ću biti psihički spreman nakon poraza u finalu Lige prvaka vratiti se u reprezentativni kamp. Moram se vratiti u normalu i pripremiti se za reprezentaciju. Poraz još boli, još mi je čudan osjećaj u želucu. Mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali nije. Dokle god sam živ, osjećat ću žal. Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej, rekao bih da sam uspio u životu. To mi je bio cilj od malih nogu. Realu se sve potrefilo. Drago mi je da su Mateo i Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam. Iako im nikad neću zaboraviti - rekao je za HNTV.

Lovren je često bio na udaru kritika, ali trener Jürgen Klopp je uvijek stao iza njega te je u više navrata istaknuo kako Dejan ima sve predispozicije da postane najbolji stoper na svijetu. Činjenica kako je Lovren odigrao 43 utakmice za Liverpool ove sezone, u svim natjecanjima, pokazuje da Klopp ne govori to tek tako:

- O njemu mogu govoriti jedino pozitivno. Od prvog je dana pokazao da vjeruje u mene, iako i danas neki fanatici i ljudi koji pričaju o nogometu kažu da nisam dobar za Liverpool. Međutim, Jürgen Klopp pruža mi povjerenje od prvog dana i to mi mnogo znači", dodao je Dejan Lovren i spomenuo izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića.

- Bio je na jednoj utakmici u Liverpoolu. Prekvalitetan je čovjek, uvijek je pozitivan. I kada su stvari loše, nađe nešto pozitivno. Nadam se da će biti zadovoljan što smo svi zdravi.

Prokomentirao je Lovren i ambicije Hrvatske na SP-u u Rusiji:

- Nisam bio na Europskom prvenstvu 2016. godine, ali bio sam na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine. Poseban je osjećaj kada istrčiš u dresu reprezentacije na travnjak. Možemo daleko dogurati, ali treba ići postepeno. Ne treba stvarati pritisak. Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo svi u super formi i svi smo zdravi. Prava smo ekipa izvan terena, ali zajedništvo trebamo pokazati i na terenu. U Rusiji očekujem veliku podršku. Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Mi smo takvog karaktera. Grist ćemo do kraja. Nadam se da ćemo imati sreće i da ćemo proći skupinu - rekao je Dejan Lovren pred pripremnu prijateljsku utakmicu s Brazilom 3. lipnja na Anfieldu.

- Bit će prekrasno. Želim barem poluvrijeme odigrati, koliko god bio umoran. Ipak je to moj stadion i želim ondje ovaj put istrčati u drugačijem dresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'