Obavijesti

Sport

Komentari 4

Lučić ispala u parovima, juniori uspješno do 3. kola Australije

Lučić ispala u parovima, juniori uspješno do 3. kola Australije
1

U seniorskoj konkurenciji Hrvatska je izgubila i posljednju predstavnicu Mirjanu Lučić-Baroni, koja je izgubila u 3. kolu parova. Juniori Konjuh i Ćorić prošli su dalje

VIDEO

Hrvatski juniorski predstavnici na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu, uspješno su apsolvirali prepreke u drugom kolu pojedinačnog dijela turnira.

Treća nositeljica Ana Konjuh pobijedila je japansku tenisačicu Mami Adachi 7-6(5), 6-2 izborivši time meč za četvrtfinale. U trećem kolu 15-godišnja će Dubrovčanka igrati protiv domaće predstavnice, inače 15. nositeljice ženskoga juniorskog turnira, Alexandre Kiick.

Meč u drugom kolu očekuje još i Adrijanu Lekaj koja će se sučeliti Srbijanki Ivani Jorović, suparnici od koje je u ponedjeljak izgubila u prvom kolu turnira parova.

Konjuh je pak s kanadskom partnericom Carol Zhao prošla u drugo kolo pobijedivši ukrajinsko-latvijsku kombinaciju Fridman/Ostapenko 6-2, 6-4. Pobjednice su inače postavljene kao prve nositeljice.

Šesnaestogodišnji Borna Ćorić uspješno nastupa u muškom turniru, u kojem je u ponedjeljak upisao novu uvjerljivu pobjedu. Izborio je treće kolo nadigravši Australca Marca Polmansa 6-1, 6-1. Za četvrtfinale će se 16-godišnji Zagrepčanin, kojega po upornosti i mentalnoj čvrstoći uspoređuju s Rafaelom Nadalom, boriti sa šestim nositeljem, Korejcem Hyeonom Chungom. Ćorić je postavljen za 11. nositelja.

Meč drugog kola očekuje još Franka Miočića, koji je u ponedjeljak pobijedio u prvom kolu turnira parova. S Rusom Karenom Hačanovim nadigrao Čileance Garina i Jarryja 7-5, 5-7, 10-7.

Ždrijeb je htio da se hrvatski predstavnici u drugom kolu turnira parova sastanu jedan protiv drugoga. Ćorić je sa Srbinom Lasslom Đereom postavljen za prvog nositelja.

Nastup u trećem kolu seniorskog turnira parova okončala je Mirjana Lučić-Baroni. Hrvatica i njena partnerica, Srbijanka Jelena Janković, predale su Ruskinji Anastasiji Pavljučenkovoj i Čehinji Lucie Šafarovoj pri 2-1 rezultatu u prvom setu.

Australian Open, rezultati:

Ženski parovi, 3. kolo:

Pavljučebkova/Šafarova – Lučić-Baroni/Janković 2-1, predaja

Juniori, 2. kolo:

Ćorić (11) – Polmans 6-1, 6-1

Juniori, parovi, 1. kolo:

Miočić/Hačanov – Jarry/Garin 7-5, 5-7, 10-7

Juniorke, 2. kolo:

Konjuh (3) - Adachi 7-6(5), 6-2

Juniorke, parovi, 1. kolo:

Konjuh/Zhao - Fridman/Ostapenko 6-2, 6-4

Csoregi/Jorović – Lekaj/Sutijadi 6-2, 6-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi