Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lucija opet zlatna: Šampionka slavi odličja uz maminu večeru

Lucija opet zlatna: Šampionka slavi odličja uz maminu večeru
1

Opet je bilo stresno, ali već smo se naviknuli čekati poziv s odličnim vijestima. Zaslužila je ona. Skromna je i marljiva, kaže majka splitske heroine, Ana Zaninović

VIDEO

Svaki put sve ispočetka. Malo je stresno, ali na kraju uvijek bude veselo. Presretni smo zbog Lucije, no ništa nije gotovo, danas navijamo za njezinu sestru, rekla je Ana Zaninović, majka Lucije Zaninović (27), koja se u Azerbajdžanu okitila trećom uzastopnom zlatnom medaljom na Europskim prvenstvima.

U splitskoj Rooseveltovoj ulici i opet je, na trenutke, bilo napeto. Majka Ana, profesorica engleskog jezika, i tata Marinko, umirovljeni agronom, tradicionalno su bili nervozni uoči nastupa. No i ovaj put, treći put u nizu, stigle su fantastične vijesti s EP-a.

- Pomalo iscrpljena javila nam je da je osvojila zlato. Istina, već nas je malo i razmazila, naviknuli smo se na tolike zlatne medalje. A zaslužila je ona, tako je skromna i marljiva - kaže majka splitske heroine.

O proslavi se u obitelji Zaninović još ne govori jer ništa nije gotovo. Danas će u dalekom Bakuu nastupiti Ana.

- Navijamo! Bit će opet nervoze, ali toliko smo to puta već prošli da smo se naviknuli - rekla je mama Zaninović i otkrila kako će izgledati proslava:

- Kao i svaki put nakon ovakvih turnira. Napravit ćemo večeru uz dosta zdrave, zelene hrane, jer to one najviše vole.

Gradovi se mijenjaju, pobjednica ostaje ista. Sankt Peterburg, Manchester, Baku... Za Luciju, skromnu djevojku sa splitskih Bačvica, sasvim svejedno. Olimpijske igre u Riju bit će novi izazov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju