Obavijesti

Sport

Komentari 26

Luda kuća: Drama u Partizanu zbog Sergeja Trifunovića i slike

Luda kuća: Drama u Partizanu zbog Sergeja Trifunovića i slike
1

Poznati glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju s trenerom KK Partizana Andreom Trinchierijem. Ubrzo je naišao na reakciju samog kluba kao i njegova predsjednika. Navijači su, pak, na njegovoj strani

VIDEO

Političko-glumačko-sportski cirkus! Srpski glumac Sergej Trifunović, odnedavno i novi predsjednik Pokreta slobodnih građana, našao se prozvanim dvadeset minuta nakon što je na Twitteru objavio fotografiju s trenerom KK Partizana Andreom Trinchierijem.

Poznati glumac navijač je 'crno-bijelih', no sada je naišao na negodovanja budući da je objavom isprovocirao reakcije samog kluba, a onda i njegovog predsjednika. Smatraju da je Trifunović fotografije iskoristio u političke svrhe, dok su brojni navijači stali u njegovu obranu smatrajući da trenutno vodstvo pravi cirkus od kluba.

- Čovjek koji će me natjerati da ponovno dolazim na utakmice. I hoću - napisao je na Twitteru Trifunović, a ubrzo se oglasio i sam klub službenim priopćenjem u kojem se ograđuje moguće političke zlouporabe.

- Povodom pojavljivanja fotografije stručnog stožera KK Partizan s glumcem Sergejom Trifunovićem na društvenim mrežama, a naročito povodom potonjih komentara i insinuacija koje imaju veze s dnevno-političkim djelovanjem poznatog navijača Partizana, KK Partizan NIS ističe sljedeće:

Kao košarkaški klub, Partizan NIS veoma cijeni svakog svojeg navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, vjersku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesa i shvaćanja navijaju za Partizan.

Ipak, s velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu s političkim djelovanjem pojedinaca koji žele sportske i navijačke strasti staviti u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, usprkos tome što je osvjedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svojem političkom djelovanju!

Zloupotrebu fotografije s članovima stručnog stožera KK Partizan, klub ne želi dozvoliti! Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku - stoji u priopćenju KK Partizana.

Službeno priopćenje kluba naišlo je na brojna negodovanja u komentarima i čini se kako je većina navijača uz Trifunovića.

Ubrzo se javio i čelni čovjek Partizana.

- Čast svakome u stavovima i opredjeljenju, ali kao predsjednik KK Partizana uvijek ću stati u zaštitu igrača, trenera i zaposlenih od zloupotrebe njihova lika u dnevno-političke svrhe, kao i dovođenje kluba u vezu sa stvarima s kojima nema dodirnih točaka.

U Srbiji se trenutno vode politički ratovi, a čini se da se Trifunović na ovaj način suprotstavio Aleksandru Vučiću i predsjedniku Partizana Ostoji Mijailoviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao