Obavijesti

Sport

Komentari 10

Luda proslava navijača i igrača Manchester Cityja na Etihadu

Luda proslava navijača i igrača Manchester Cityja na Etihadu
3

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka gledali smo zaista "lude" scene kada su se navijači domaće ekipe spustili na teren kako bi proslavili titulu sa svojim igračima

VIDEO

Manchester City je odigrao svoju prvu utakmicu na Etihadu otkako su osigurali naslov prvaka engleske što je značilo veliko slavlje za igrače i navijače Građana na Etihadu. 

Iako nisu poznati po tome da im je stadion pun, na utakmici protiv Swanseaja su i navijači Cityja pokazali da mogu napuniti tribine Etihada. Kapacitet njihovog stadiona je 55 097, a na utakmici protiv Swanseaja se na tribinama nalazilo 54.387 navijača što je zaista impresivan podatak.

Premier League - Manchester City v Swansea City

Igrači domaće ekipe su se zahvalili navijačima na sjajnom odazivu još jednom savršenom partijom i pobjedom 5-0. Mrežu labudova načeo je David Silva već u 12. minuti. Na drugi gol nije se trebalo čekati dugo i već nakon četiri minute Sterling povećava na 2-0. 

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku City pojačava tempo i zabija nova tri gola. Prvo je De Bruyne u 54. minuti povećao vodstvo domaćina na 3-0, a 10 minuta kasnije Bernardo Silva posprema u mrežu odbijenu loptu, nakon što je Fabianski obranio penal Gabrielu Jesusu i postavlja 4-0.

Iako se činilo kako će to biti konačan rezultat, točku na i postavlja upravo Gabriel Jesus u 88. minuti i donosi svojoj ekipi veliku pobjedu 5-0.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka gledali smo zaista "lude" scene kada su se navijači domaće ekipe spustili na teren kako bi proslavili titulu sa svojim igračima. 

- Oko stadiona je vladala iznimno sretna atmosfera, izlazak iz busa je bio nešto posebno zbog velikog broja navijača, ali najvažnija stvar je bila dobra utakmica koju smo odigrali. Moramo se nastaviti dokazivati. Igrači se ne smiju opustiti čak i ako smo osigurali naslov prvaka, moramo nastaviti u istom ritmu kako bismo bili što spremniji za sljedeću sezonu - rekao je Guardiola nakon utakmice.

Da su nastavili s dokazivanje, igrači Manchester Cityja su pokazali tako što su postavili novi rekord po broju pokušaja dodavanja. Igrači Cityja su pokušali 1015 puta dodati jedan drugome čime su postali prva ekipa koja je imala preko 1000 pokušaja dodavanja u jednoj utakmici Premier lige, a točno su dodali čak 942 puta.

Zbog ulaska navijača na teren, Cityju prijeti kazna, ali Guardiola je stao u obranu navijača.

- Nogomet je emotivna igra. Razumijem da navijači moraju biti oprezni, ali oni su željeli podijeliti njihovu sreću s nama. Naravno da je bolje da ostanu na tribinama, ali ja im nikad neću zabraniti da slave zajedno s nama na travnjaku.

Manchester City v Swansea City - Premier League - Etihad Stadium Premier League - Manchester City v Swansea City Premier League - Manchester City v Swansea City
Manchester City v Swansea City - Premier League - Etihad Stadium Manchester City v Swansea City - Premier League - Etihad Stadium
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja