Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Ludi' Barton: Možda ostavim nogomet i postanem svećenik

'Ludi' Barton: Možda ostavim nogomet i postanem svećenik
3

'Zločesti dečko' engleskog nogometa ponovno je skrenuo pažnju na sebe novom zabavnom izjavom. Joey Barton, naime, ozbiljno razmišlja o svećeničkom pozivu

VIDEO

Nakon što je cigarom u oko pogodio suigrača, divljačkih startova, svađa usred utakmica, u svlačionici i noćnim klubovima te hvalospjeva Luki Modriću, Joey Barton čini se da je počeo razmišljati na drukčiji način. Naime, Barton (29), u engleskim medijima poznat i po nadimku 'Luđak' sve aktivnije razmišlja i o tome kako da promijeni mišljenje javnosti o njemu. Shvatio je da na travnjaku ne može više puno učiniti po tom pitanju, no novac koji je zaradio igrajući nogomet itekako može dobro uložiti.

- Osvrnuo sam se malo oko sebe i shvatio da bi iza mene mogla ostati velika praznina. Sada znam da je želim nečime popuniti, moram učiniti nešto dobro, spreman sam raditi nešto drugo osim nogometa. Odlučim li ljudima dokazati da nisu u pravu, znam da to i mogu učiniti. Mogao bih postati dobročinitelj, savjetnik u kontroliranju bijesa ili - katolički svećenik - iznenadio je Barton u svojoj kolumni koju piše za magazin The Big Issue.

Ipak, kontroverzni veznjak  i kapetan Queens Park Rangersa priznao je kako još nije spreman odustati od nogometne karijere.

- Razlog zbog kojeg još igram nogomet sigurno nije novac. Igram jer jako volim nogomet, no on me ne definira kao ljudsko biće. Ne moram sam sebi ništa više dokazivati u sportu, ali igram jer znam da se još mogu poboljšati - zaključio je Barton, jednog dana možda i budući svećenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju