Obavijesti

Sport

Komentari 48

'Ludnica' u Splitu: Trodnevna fešta uoči dolaska Barcelone

'Ludnica' u Splitu: Trodnevna fešta uoči dolaska Barcelone
3

Fešta počinje 21. srpnja, otvaranjem štandova s proizvodima Hajduka, koncertima glazbenika i klapa koji će izvoditi pjesme posvećene Hajduku, Splitu i Dalmaciji...

VIDEO

Na Poljudu je u ponedjeljak predstavljen projekt gostovanja Barcelone 'Hajdukova tri dana', te nova robna marka 'Moj Hajduk', čije je proizvode Hajduk plasirao na tržište u suradnji s tvrtkom Cro Fan Shop. 

Trodnevna fešta započinje u četvrtak 21. srpnja, otvaranjem štandova s proizvodima Hajduka, koncertima poznatih glazbenika i klapa koji će izvoditi pjesme posvećene Hajduku, Splitu i Dalmaciji, te igrokazom 'Dani Hajduka', u kome će biti prikazani najvažniji detalji iz stogodišnje povijesti. 

U petak se program nastavlja istim događanjima, samo će glazba biti obojana Latino ritmovima u čast Barcelone. Kulminacija fešte očekuje se u subotu 23. srpnja, kada će se na Poljudu sastati Hajduk i Barcelona. 

Uoči utakmice pripremljen je bogati program, koga će predvoditi Alen Nižetić i Vinko Coce, kulturno umjetnička društva i plesne skupine, a kao poseban gost, violinist Julian Rachlin će izvesti himne Hajduka i Barcelone. 

Tijekom poluvremena bit će izvučeni sretni dobitnici dvaju unikatnih skutera izrađenih u bojama i s logotipima Hajduka i Barcelone. Dio prihoda bit će uplaćen i u humanitarne svrhe, za potrebe splitske udruge 'Most'.

Nakon utakmice fešta se nastavlja na Rivi do ranih jutarnjih sati, a tijekom koncerta bit će izabrani 'Miss i Mister navijača'.

Tijekom press konferencije predstavljena je i robna marka 'Moj Hajduk', čiji će se proizvodi uskoro moći kupiti na štandovima i Fan shopovima. 

- Lansirali smo seriju novih artikala čijom ćemo prodajom pomagati financiranje Hajdukove omladinske škole, te na taj način navijačima poručiti kako će kupnjom artikala pomagati klubu, umjesto da njihov novac završava u nekim drugim kanalima, ako kupuju robu od neregistriranih proizvođača – rekao je član uprave Hajduka Pavle Cicarelli, koji je izvijestio i kako se ulaznice za spektakl dobro prodaju. 

- Ostalo je oko 10.000 ulaznica koje će se sigurno prodati jer vjerujemo da će navijači prepoznati ovaj projekt i honorirati ga svojom posjetom.

Cicarelli je i potvrdio kako su se dogovorili s HRT-om oko prava prijenosa dvoboja s Kataloncima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu