Obavijesti

Sport

Komentari 53

Ludnica u Torinu: Juventus u 60 sekundi okrenuo utakmicu

Ludnica u Torinu: Juventus u 60 sekundi okrenuo utakmicu
11

Juventus je preokrenuo i pobijedio Olympiacos 3-2 u Torinu. Arsenal je kod kuće imao 3-0 protiv Anderlechta i na kraju je sve "prokockao". Belgijci su izvukli bod...

VIDEO

Kakva utakmica u Torinu. Juventus se izvukao protiv Olympiacosa, pobijedio 3-2 i ostao u igri za prolazak daljeAndrea Pirlo je na najbolji mogući način obilježio stoti nastup u Ligi prvaka. Fantastičan slobodnjak za 1-0 u 21. minuti utakmice.

No dok su Juventusovi navijači slavili Pirlov gol, Grci su izjednačili. Zabio je Botia tri minute nakon Juveovog vodstva. N'Dinga je šokirao Torino u 61. minuti. Juve je opasno visio. A onda, preokret u 60 sekundi. Prvo je Roberto zabio u svoju mrežu u 65. minuti da bi Paul Pogba minutu kasnije donio Juventusu pobjedu. Moglo je to završiti i uvjerljivije da je Vidal u sudačkoj nadoknadi zabio iz penala. Njegov je udarac golman Olympiacosa odbio u prečku i ostalo je 3-2 za Juve.

Nevidljivom Mandži 69 minuta

Atletico Madrid u drugoj je utakmici skupine A pobijedio Malmö 2-0 golovima Kokea i Raula Garcije. Mario Mandžukić igrao je za Atletico do 69. minute. Bilo je to prosječno izdanje hrvatskog reprezentativca u momčadi Diega Simeonea. Poveo je Atletico golom Kokea u 30. minuti.  Raul Garcia zabio je za 2-0 u 78. minuti.

Čudo u Londonu: Arsenal "prokockao" 3-0!

Arsenal je vodio 3-0 protiv Anderlechta na Emiratesu. Za "topnike" su zabili Arteta, Alexis Sanchez i Oxlade-Chamberlain. Gol Artete za 1-0 bio je Arsenalov 500. gol u svim natjecanjima na Emiratesu. No Arsenal je uspio sve to "prokockati". 

Vanden Borre zabio je u 61. i 73. minuti utakmice. Kao da to nije bio dovoljan znak za oprez. Belgijci su krenuli po izjednačenje i zabili preko Aleksandra Mitrovića u 90. minuti utakmice. Arsenal je pobjedom mogao izboriti ulazak među 16 najboljih.

Zadnji put kad je Arsenal prosuo tri gola prednosti bila je 2011. godina. U Premiershipu su "topnici" vodili protiv Newcastlea s tri gola. Završilo je 4-4.

Borussia izborila prolazak

Borussia je u drugoj utakmici skupine pobijedila Galatasaray kod kuće 4-1. Za žuto-crne zabili su Reus, Papastathopoulos i Immobile, a Semih Kaya je zabio u svoju mrežu. Hakan Balta zabio je za Galatasaray. Nastavlja Borussia sa sjajnim igrama u Ligi prvaka, dok u Bundesligi čame na pretposljednjem mjestu na ljestvici.

Ovom pobjedom protiv Galatasaraya Borussia je izborila prolazak među 16 najboljih. To je zasad uspjelo još samo Realu nakon četiri odigrana kola.

SKUPINA A

  • Juventus - Olympiacos 3-2 (Pirlo 21, Roberto 65 ag, Pogba 66 / Botia 24, N'Dinga 61)
  • Malmö - Atletico Madrid 0-2 (Koke 30, Raul Garcia 78)

SKUPINA B

  • Basel - Ludogorec 4-0 (Embolo 34, Gonzalez 41, Gashi 59, Suchy 65)
  • Real - Liverpool 1-0 (Benzema 27)

SKUPINA C

  • Zenit - Leverkusen 1-2 (Rodnon 89 / Son Heung-Min 68, 73)
  • Benfica - Monaco 1-0 (Talisca 82)

SKUPINA D

  • Arsenal - Anderlecht 3-3 (Arteta 25 p, Sanchez 29, Oxlade-Chamberlain 58 / Vanden Borre 61, 73 p, Mitrović 90)
  • Borussia - Galatasaray 4-1 (Reus 39, Papastathopoulos 56, Immobile 74, Semihz Kaya 85 ag / Hakan Balta 70)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna