Obavijesti

Sport

Komentari 44

Ludogorec me iznenadio, ali to nije razlog da ih ne 'maznemo'!

Ludogorec me iznenadio, ali to nije razlog da ih ne 'maznemo'!
8

Dinamo u četvrtak u 19 sati na Maksimiru igra svoju posljednju utakmicu u Europi ove sezone. Na Maksimir dolazi Ludogorec koji je osigurao prvo mjesto u skupini

VIDEO

Očekuje nas utakmica na kraju jedne duge i mučne europske sezone i želimo je završiti pobjedom. Svjestan sam da smo to do sada rekli svih pet puta, ali vjerujemo u svoju snagu. Momčad je u dobrom stanju i pokazat ćemo to na terenu uz dužno poštovanje Ludogorecu, najavio je Zoran Mamić sutrašnju utakmicu Dinama i Ludogoreca.

Dinamo na Maksimiru u četvrtak od 19 sati igra utakmicu posljednjeg šestog kola Europske lige.

- Nismo napravili dobar posao u Europskoj ligi. Sutrašnja pobjeda nije važna bodovno jer nam je potpuno svejedno hoćemo li imati jedan ili četiri boda na kraju, ali bitno nam je zbog samopouzdanja. Odigrali smo dvije dobre utakmice u nizu. Želimo i treću - rekao je Ivo Pinto.

'Modri' imaju problema s ozljedama. Tako sutra neće biti Šimunovića, Addyja, Pivarića, Antolića...

- Addy neće konkurirati za sutrašnju utakmicu, umjesto njega igrat će mladi Ćalušić - kaže Mamić koji je komentirao i moguću kaznu Josipu Šimuniću.

- Ne mislim da će Fifina kazna utjecati na Šimunićevu izvedbu sutra i sigurno će konkurirati za sastav. Isto vrijedi i za Halilovića koji će konkurirati za sastav.

Neće se štedjeti bez obzira na utakmicu za vikend

Osim spomenutih koji su ozlijeđeni, Dinamo će istrčati s najboljom momčadi bez obzira što se ne mogu pomaknuti s posljednjeg mjesta na tablici.

- Iako je Ludogorec najavio da će igrati u izmijenjenom sastavu, mi ćemo sutra istrčati s najjačom momčadi bez obzira na utakmicu protiv Zadra za vikend. Ludogorec me apsolutno ugodno iznenadio svojim rezultatima u Europi, vrlo uvjerljivo su osvojili skupinu u kojoj je i jaki PSV i to treba respektirati. Međutim, to nije razlog da ih sutra ne 'maznemo' - pun je samopouzdanja mlađi Mamić.

'Tražimo stopera i veznjaka'

Dotaknuo se i mogućih pojačanja u zimskom prijelaznom roku.

- Taravel je samo jedan od igrača koji nas zanimaju, nemamo u planu veliki šoping na zimu. Želimo se pojačati, no nećemo bezveze dovoditi igrače nego u dogovoru s našim, nazovimo ga tako, sportskim sektorom. Želimo pojačanja, ali nećemo srljati. Prvenstveno se želimo pojačati u obrani i veznom redu - rekao je Mamić te na pitanje traže li novog golmana samo kratko za kraj dodao: 

- Imamo ih trojicu.

  • Skupina B: Dinamo - Ludogorec, PSV - Černomorec
  1. Ludogorec 13
  2. Černomorec 7
  3. PSV 7
  4. Dinamo 1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"